Кои звезди жертваха стройни фигури в името на кариерата

Вижте кои актьори качиха килограми заради Холивуд
31 яну 2015 15:20, Теодора Драгоева
12
Кои звезди жертваха стройни фигури в името на кариерата
Мат Деймън в „Информаторът“; Снимка: hbo.com

В Холивуд е пълно с актьори, които качват наднормено тегло или пък отслабват драстично, за да се подготвят за своя роля.

Този път ще се съсредоточим върху тези звезди, които жертваха хубавите си тела в името на изкуството. Например Мат Деймън (на снимката) качи 14 килограма за ролята си от 2009 г. във филма „Информаторът“.

Самият Мат е споделял в интервю, че е постигнал този резултат, като се е хранел предимно с хамбургери, пици и е пиел тъмна бира. Той обаче е споделял, че този период на надебеляването му е бил „наистина много забавен“.

Само две години преди това Мат имаше перфектно тяло за ролята си в „Ултиматумът на Борн“, а след това му се наложи да си върне формата за „Агенти на съдбата“.

Деймън обаче дори не получи овации за този свой подвиг за разлика от много други негови колеги, които се сдобиха с номинации или със статуетки „Оскар“ (Чарлийз Терон, Ръсел Кроу, Крисчън Бейл, Джордж Клуни и др.), за това, че са успели да качат тегло, в името на това да пресъздадат по-реалистично персонажа си.

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои са другите актьори, които качиха доста килограми в името на изкуството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 10 Какво означава апришейтнат????????????????
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За напълняването на Рене Зелуегър ореваха навсякаде. Относно отслабването на Крисчън Бейл струва ми се че попрекали.Мисълта ми е че, това е акт. професия - превъплъщаването и ако отслабването или напълняването се превръща в самоцел и ПР страда образът.Мат Деймън като интелигентен професионалист едва ли е бил огорчен, че не е бил " апрешиейтнат" заради килограмите му.Само изразявам мнение...
6
1
 
5
 
! Отговори
Нещо подобно преди 9 години
Има един стар, черно-бял филм по романа на М. Шолохов "Тихият Дон". Не знам имената на актьорите, но от възрастните хора в нашето семейство знам, че навремето, в списанията с филмови вести е писано нещо по тази тема. Актрисата, която изпълнява ролята на Аксиния, в продължение на шест месеца нарочно е напълнявала, за да се доближи външният й вид до характерния физически тип на казачките от първите десетилетия на 20-и век.
5
1
 
9
 
! Отговори
токо преди 9 години
Автора е пълен безхаберник,щом не споменава един от най-великите за мен- Робърт де Ниро-той наддава над 20кг за ролята си в "Разярения бик",за която си и роля получава Оскар.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да получиш оскар за това, че си станал дебел е като да получиш наградата на евровизия, за това, че си станал травестит.
3
2
 
5
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
А нашият *** качва килограмите в името на държавната софра.
2
2
 
1
 
! Отговори
дгд преди 9 години
мен какво ме интересува
1
0
 
8
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
Това е далеч по-малко усилие от резултата който постигна Матю МакКонъхи за да пресъздаде ролята на болен от СПИН във филма 'Клуб на купувачите от Далас'.Един актьор достоен да бъде нареден сред най-добрите.За разлика от връзкарчето Клуни например,един безличен човек но уреден в толкова добри филми.