Мила Кунис с брачна халка, но не казва дали е г-жа Кътчър

Звездата остави загадка слуховете за тайния си брак с Ащън
Обновена: 4 фев 2015 18:48 | 4 фев 2015 18:48, Теодора Драгоева
7
Мила Кунис с брачна халка, но не казва дали е г-жа Кътчър
Снимка: Getty Images

Мила Кунис се появи с брачна халка на премиерата на новия си филм „Jupiter Ascending“, но отказа да сподели дали наистина се е омъжила за бащата на дъщеря си Ащън Кътчър, каквито са слуховете напоследък.

Красивата 31-годишна брюнетка гостува в шоуто на Елън Дедженеръс и на въпроса на водещата дали с Ащън са сключили таен брак, тя заяви: „Не знам какво да кажа. Ние сме семейство Кътчър. Дъщеря ми носи фамилията на Ащън.“

Все пак Мила разкри в интервюто някои детайли от личния си живот. Тя каза, че бебето Уайът Изабел е много спокойно и расте доста едро.

„Тя спи много и се храни добре. Така и никога не е носила дрехи за новородено. Стартира с дрехи за 3-месечно бебе, а сега е на 4 месеца и носи дрехи за 6-месечно бебе“, разкри майката.

Кунис добави, че с Кътчър са страхотен „отбор родители“. „Той е страхотен баща. Отдаден е на 100 процента на бебето. У дома той отговаря за смяната на памперсите. Не бих могла да се справя без него“, сподели тя. 

Мила разкри още и какво мисли за любовта: „Скоро разбрах, че най-истинският смисъл на любовта между един мъж и една жена е създаването на дете. Преди да родя дъщеря си, мислех, че обичам Ащън и родителите си и че знам какво е любов. Сега обаче видях любовта през друга призма. Знам, че дори един ден тя да убие хладнокръвно човек, аз пак ще я обичам безусловно.“

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ценител преди 9 години
Никога досега не я бях харесвал - нито в тяло, нито в лице. Просто обикновено момиче.Признава, че така гримирана е доста по-очарователна.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората няма да спят от вълнения коя г-жа е ?
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не казвай лоши думи за детето , което винаги ще обичаш ?Не си открила нищо !Преди теб и други са станали майки и имат по 2 или 3 деца !
2
0
 
1
 
! Отговори
ха-ха преди 9 години
Много тайно си се омъжила,че чак никой не разбра.
1
1
 
3
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 9 години
Ах Миленкееее