Боби Кристина е взела наркотици преди инцидента

Употребявала е хероин и кокаин, имала е проблеми с алкохола
19
Боби Кристина е взела наркотици преди инцидента
Снимка: Ройтерс, архив

Дъщерята на известната американска певица Уитни Хюстън и на певеца Боби Браун Боби Кристина Браун е била под въздействие на наркотици сутринта, когато е била открита в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел, съобщи сп. "Пийпъл", като се позова на собствени източници.

Още по темата
През последните месеци преди инцидента Боби Кристина Браун редовно е употребявала наркотици - хероин и кокаин. Освен това дъщерята на Уитни Хюстън е имала проблеми с алкохола.

"Фактът, че силно отслабна, доказва наркотичната й зависимост",  казва един от източниците. 

"Боби Браун се опитваше да се спаси от нея, но никой не подкрепяше момичето. Тя силно страдаше заради смъртта на майка си", твърди той.

Полицията обаче все още не е потвърдила, че момичето е вземало наркотици преди инцидента. Тя разглежда делото, свързано с дъщерята на Уитни Хюстън, като углавно.

През 2012 г. Уитни Хюстън също беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица. /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бате защо да съжалявам някаква разглезена милионерка която преживе харчеше по 10 годишната ми заплата за седмица пиене и кокаин.Най накрая зе че се удави във ваната или басейна по същият начин по който кварталните алкохолици се давят мъртво пияни в локва вода или повръщане.А това е щерка и.Има порше,кадилак,няколко джипа,може би яхта и къща с размерите на хипермаркет.И от пиене и употреба на какво ли не да хване да изпадне в кома щото е прахосмукирала с носа един чувал кока и тон уиски.
10
5
 
2
 
! Отговори
gy преди 9 години
Типичният бългaрски хейтър - дaй му стaтия без aбсолютно никaкви докaзaтелствa в нея и му гледaй сеирa . Гaдни *** , стойте си в ***. Модерният бaй Гaньо - простaшки нaчин нa изкaзвaне, първи приятел с aлкохолa, липсa нa здрaв рaзум.
9
2
 
5
 
! Отговори
kkk преди 9 години
таа има милиони по банките, а друса херо... и аз съм шокиран
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаеше доста. Знаеше защо Илюминати самоубиха майка и. В тази индустрия е така. Слуга ли си на Илюминати, слуга си им до-живот. Такива като М. Джексън, У. Хюстън, които се опитаха да се измъкнат от тази коварна примка ги намират безжизнени. Б. Спиарс превъртя и се бабичкоса преждевременно. Слугата е слуга - слейв.
7
7
 
2
 
! Отговори
вие сериозно ли? преди 9 години
Сериозно ли сте толковa мaлоумни зa дa повярвaте нa тaзи стaтия, целящa осквернявaнето и потулвaнето нa случaя с момичето? Нея я "сaмоубихa" точно кaкто мaйкa й, нa ритуaлнa дaтa. Тези известните в Холивуд ги сaмоубивaт когaто стaнaт изтъркaни - фaкт. Дa потулиш случaя с нaркотици е нaй-използвaния метод (вече стaнa бaнaлно).
6
6
 
11
 
! Отговори
Курти преди 9 години
С този нос може и ябълки да смърка.
5
2
 
3
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 9 години
Хубаво започна това момиче ама зле ще свърши!!!!
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, те тези хора са се заели да се самоунищожат, наркотици, алкохол и какво ли не, защо ние трябва да се кахърим за тях когато стигнат дъното. По добре ще е да чуваме за тези които постигат успехи и живеят достоен живо
3
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ви моля, престанете да ни занимавате с наркомани !!!
2
4
 
33
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
А! Каква изненада! А аз си мислех, че е от сутрешното й кафе!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,не е лесно да си ***.Навсякъде в нета пише.Или къркайте или употребявайте там квото ви харесва.Комбинацията от алкохол и стимуланти водят до състояние близко до кома.А за хероина нямам думи.Как може да се друсат с обезболяващо измислено преди ВСВ? Те хората космически кораби измислиха вече тия с обезболяващо...