Тео Джеймс: Социалните мрежи не са за мен

Звездата от „Дивергенти“ позира за Flaunt
22 фев 2015 19:34, Теодора Драгоева
2
Тео Джеймс: Социалните мрежи не са за мен
Снимка: сп. Flaunt

Красивият актьор от „Дивергенти“ Тео Джеймс позира за новия брой на списание Flaunt.

Горещият британец носи дрехи на Brioni, Burberry, Diesel, Dior Homme, Gucci, Rag & Bone и др., позирайки непринудено пред обектива на фотографа Юст Вундебърг.

Скоро ще можем да гледаме Тео в продължението на „Дивергенти“ – „Insurgent“, като световната премиера на фантастичния трилър с Шейлин Удли е на 20 март.

Освен това Джеймс ще се появи в още три филма през годината – „London Fields“ с Амбър Хърд и Джони Деп, във „Franny“ с Дакота Фанинг и Ричард Гиър, и в „The Secret Scripture“ с Руни Мара и Ерик Бана. Очевидно 2015-та ще бъде ключова за холивудската кариера на талантливия актьор.

Ето и няколко акцента от интервюто с 30-годишния хубавец:

За това, че не използва социалните медии: „Аз нямам намерение никога да правя това. Социалните медии не са за мен и нямам акаунт в нито една от тях. Познавам хора, които са много готини и са част от тази мода, но аз не мога да занимавам хората с мои становища или да им показвам мои снимки по този начин. Този виртуален свят не ми допада, предпочитам реалното, физическото присъствие.“

За своята роля на Отец Гонт в драмата „The Secret Scripture“: „Става въпрос за един свещеник, за вярата и очевидно за цялата история на ирландския католицизъм, където е пълно със злоупотреба с власт. Интересното е, че той смята себе си за добър човек, но накрая осъзнава, че е виновен за злоупотреби.“

Вижте снимките на Тео в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
"Тео Джеймс: Социалните мрежи не са за мен"Бе те и за нас не са, ама си киснем всеки ден :D