Джейми Дорнан се отказва от "50 нюанса сиво"

Съпругата на актьора се сърди заради еротичните сцени
24 фев 2015 17:00, Мария Дуковска
20
Джейми Дорнан се отказва от "50 нюанса сиво"
Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images

Новият любимец на жените Джейми Дорнан няма да участва в продължението на „Петдесет нюанса сиво“. Причината е, че съпругата на сексапилния актьор не иска любимият ѝ да се снима отново във филма.

Говори се, че 32-годишният Джейми, който изпълнява главната роля на Крисчън Грей, няма да се възползва от възможността да участва във втория филм „Петдесет нюанса сиво“.

Неговата съпруга Амелия Уорнър, с която имат 15-месечна дъщеря, не е доволна от секссцените на мъжа си.

Източник издаде: „Джейми каза, че кариерата му се е изстреляла в космоса. Той се опита да увери Амелия, че нищо няма да се промени, но жените по целия свят сега го желаят. Тя не е гледала филма и честно казано, не мисля, че ще го гледа“.

Наскоро се появиха твърдения, че режисьорът на филма – Сам Тейлър-Джонсън, също ще се оттегли от продължението на „Петдесет нюанса сиво“ заради постоянните си конфликти с авторката на поредицата.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Джони преди 9 години
Ако искате да пробвате да сритате един мъж в топките, вижте тук -> hardnutz.wordpress
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
боже колко хора имат неосъществени порно желания и тук коментиращите. Заитересувах се и позачетох книгата , пълен *** . Маркиз дю Сад поразкрасен и в съвременна обстановка .Накакъв ремейк , книгата издиша , сцените се повтарят . Истински порно роман. За филма не ща и да го гледам. Не съм воайор . По достоен порно роман в нашата обстановка е Наташа *** нефилмиран още
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая се сетила кога да не й хареса участието на мъжа й (когато прибра милионите за първата част). Сега заради простотията й съсипаха трилогията и кефа на толкова фенове. А и някой няма да е зле да й обясни, че ако мъжа й реши да я зареже заради друга с или без филми пак ще я зареже. А и Дакота е много по-хубава от нея. Явно и това не е убегнало на тази ***
11
4
 
12
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Тоя *** не ни интересува... Искаме новини за Чък Норис !!!
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съпругата му се сърдела, заради еротичните сцени във филм, който не е гледала? Бухахахх по-тъпо съчинение не можахте ли да измислите за му направите скрита реклама? Колко ниско още можете да паднете за да вдигнете интереса към тоя *** филм?
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е какъв актьор е този *** тогава?
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мокрият сън на всяка м*стия бой,садо мазо и сръбска музика
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ааааа госпожата ако не е гледала филма със сигурност е чела книгата където секс сцените са много повече от филма.Значи е била наясно,че съпругът и няма само да гали партньорката си,обаче след като мъжът и получил милионите си за участието,тогава се сетила,че това не и харесва.
6
3
 
22
 
! Отговори
Пишчо преди 9 години
"Тя не е гледала филма и честно казано, не мисля, че ще го гледаАааййдеее беее :))))) И моята приятелка ми разправяше как не я интересувало с кой си пиша, а една нощ се събудих и я хванах да ми рови из телефона :D hahah
5
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много закъсняла реакция. Много добре е знаела в какво се снима мъжа й, не е ревала като е взел парите. Сега само ще съсипе трилогията и кариерата му си заради глупава ревност. НО, нормално, тя е една бледа сянка в сравнение с партньорката му от филма, а целият свят се кефи да го гледа с друга.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хора дайте някакъв линк за свястно качество, да я видим най-накрая тази боза. чувствам се ужасно неподготвена да коментирам така
3
7
 
4
 
! Отговори
до Man United преди 9 години
Какви милионки хахаха :) Ако не фалира впоследствие пак ще е добре! :)
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин и Русия са виновни!!
1
2
 
32
 
! Отговори
Един преди 9 години
Няма спор, че той беше по-слабият актьор, но това да филмираш поредица и да сменяш главните актьори е пълна трагедия. Да бяха снимали и трите филма едновременно.