Уил Смит не се смята за секси мъж

Според него Дензъл Уошингтън е по-привлекателен
25 фев 2015 21:49, Мария Дуковска
4
Уил Смит не се смята за секси мъж
Снимка: Outnow.ch

Уил Смит призна, че се чувства странно от това, че жените го смятат за привлекателен мъж. 46-годишният актьор каза в шоуто на Елън Дедженеръс, че самият той не може да гледа на себе си като на секссимвол, особено като има предвид възрастта си.

Уил, който в момента промотира своя нов филм „Фокус“, каза: „Наистина е много странно, че ме считат за секси. Смятам, че Дензъл Уошингтън е много по-атрактивен от мен!“

Той добави: „Никога не съм се смятал за привлекателен. Започнах да тренирам фитнес на около 26 или 27 години и чак тогава натрупах някакви мускули. Преди това бях много кльощав. Освен това израснах с мисълта, че ушите ми стърчат.“

Актьорът сподели още, че жена му Джейда Пинкет лично го е накарала да тренира усилено, преди да започне снимките по последния си филм, за да не се излага пред партньорката си – красивата австралийска актриса Марго Роби.

Смит допълни: „Джейда погледна Марго и ми каза да се стягам и да тръгвам към фитнеса веднага.“

Звездата от „Денят на независимостта“ се пошегува, че 16-годишният му син Джейдън Смит има същите "пилешки гърди", каквито е имал и той някога.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами той не е.