В дома на топмодела Дейвид Ганди

Вижте ергенското жилище на красивия британец
9
В дома на топмодела Дейвид Ганди
Снимка: thesnug.com

Дейвид Ганди e любимец на италианския моден бранд Dolce & Gabbana и е един от най-успешните мъжки модели в света.

Въпреки че има зашеметяваща визия, Ганди все още е ерген и живее сам в апартамента си в Лондон, и по-точно в квартал Фулъм.

Дейвид, който неотдавна се появи в клип на Джей Ло, а от една година има собствена линия за бельо за веригата Mаrks & Spencer, спи в легло с балдахин и използва статив (за рисуване) като TV поставка.
"Мразя телевизорите, закачени по стените", казва той. Домът на модела представлява триетажна викторианска къща със сутерен.

Интериорът е решен в бяло и кафяво, навсякъде осветлението е приглушено, като има акценти в античен, в грузински и в марокански стил.

Моделът споделя, че всички рамки за картини в дома му са от Ikea, а че една от баните си е поръчал от eBay.
Дейвид казва за дома си следното: "Не ме интересува дали на другите ще им хареса дизайна на къщата ми. В края на краищата това е моят дом, а тук аз наистина се чувствам у дома си. "
Логично - той има голям дрешник, който заема голяма част от последния етаж на къщата. Там Дейвид е подредил прецизно чудовищната си колекция от дрехи и аксесоари.

В гардеробната му има няколко чекмеджета, на които пише "Моли", които вероятно са отделени за дрехите на неговата приятелка - британската тв водеща Моли Кинг.

Дейвид споделя, че един ден иска да живее в артистичния квартал на британската столица - Нотинг Хил, но за момента не мисли да се мести.

Вижте снимките от дома на Дейвид в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Най-красивият мъжки модел в момента...Както казва Моника Белучи,много е лесно да си модел,достатъчно е да се родиш красив......А човешката злоба и завист няма почивен ден......
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да сте виждали красив и трезвен англичанин?
4
0
 
17
 
! Отговори
* преди 9 години
Прави впечатление семпли интериор и стил на обзавеждане. Всичко е много обикновено и изчистено.А сега за миг си представете дома на Азис...
3
4
 
8
 
! Отговори
Даниел Митов преди 9 години
Сладък е!
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
супер секси мъж! :)))
1
4
 
14
 
! Отговори
ЕВРО АНАЛитик преди 9 години
СЛАДУР!