София Вергара вдига сватба във Флорида

Актрисата се е спряла на хотел в Палм Бийч
Обновена: 5 мар 2015 11:56 | 5 мар 2015 11:56, Мария Дуковска
3
София Вергара вдига сватба във Флорида
София и Джо; Снимка: Getty Images
София Вергара и Джо Манганиело планират да се оженят във Флорида, САЩ. Двете звезди, които се сгодиха в края на миналата година след шест месеца връзка, били забелязани да оглеждат популярен хотел в Палм Бийч.

Източник потвърди: „Те искат да се оженят там“. Според очевидци двамата актьори изглеждали много привързани, а през цялото време Джо държал ръката си върху гърба на София.

Хотелът, който двойката оглеждала, обикновено е домакин на интимни плажни церемонии, но има капацитет да събере и до 500 гости. Изглежда годениците наистина са намерили точното място за своята сватба, тъй като двамата обсъждали и темата за сватбената торта с персонала на същия хотел.

Източник сподели пред Us Weekly, че двойката се „влюбила“ в торта със сложен дизайн на шест нива. Наскоро 42-годишната София разкри, че тя и 38-годишният Джо е трябвало да отложат сватбата си, защото нов филм с участието на актьора излиза това лято.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде късмет в брака! Подхождат си като двойка - тя е красавица, той има най-перфектното мъжко тяло, което съм виждала. Има време и за едно хубаво бебе!
1
0
 
5
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Първи!