Анна Фарис: Крис Прат ме намира за секси, даже с мръсна коса!

Чаровната блондинка показва пред Health, че е в топ форма
16 мар 2015 16:04, Теодора Драгоева
5
Анна Фарис: Крис Прат ме намира за секси, даже с мръсна коса!
Снимка; Health

Анна Фарис е една от най-очарователните комедийни актриси в Холивуд, но въпреки широката си усмивка, тя също е минала през перипетии в личния си живот.

Съпругата на Крис Прат роди сина си Джак преждевременно, два месеца преди термина и това постави семейството им на изпитание.

В новия брой на списание Health 38-годишната актриса показва, че е в топ форма и разказва как се грижи за любимите си хора, а и за тялото си.

Ето и няколко акцента от интервютата с Анна за Health, а и за мартенския брой на Redbook:

За това, че иска да има второ дете един ден: "Ние много искаме да имаме още едно дете, но това не е просто. Аз имах високорискова бременност и вероятно ако забременея отново, ще трябва да съм на легло през всичките девет месеца".

За тежката си бременност с Джак: "Бях безметежно щастлива по време на тази бременност и за мен беше огромна изненада, че го родих девет седмици по-рано. Това постави под риск живота му и бяхме изключително уплашени.“
За съпруга си Крис Прат: „Толкова съм щастлива, че имам партньор като Крис, който работи в същия бранш като мен и ме разбира напълно! Може да се мотая с мръсна коса и размъкната тениска у дома, но той пак да ме намира за секси!"

За начина си на живот: "Аз съм супер активна по време на работа и понякога просто искам да седна за 15 минути, да хапна и после пак започвам да действам. В общи линии не стоя на едно място. Напоследък с Крис тренираме вкъщи заедно, като той е мой треньор".

За Крис, който нашумя с това, че трансформира тялото си за една от последните си роли и отслабна драстично: "Аз обичам да готвя големи ястия и то калорични, пържени, тестени и т. н. Освен това обичам да пия вино пред телевизора. Покрай Крис обаче намалих готвенето, заради което му бях ядосана, защото вкъщи нямаше никаква храна за доста дълго време".

За да видите снимките на Анна, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозна е, а и очите не й се усмихват. И русото е малко прекалено много и евтинко. Нещо силно не й е ок във визията на тая, т.е. много неща са.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахааа... сега разбрах защо не си бръсне подмишниците.
2
1
 
3
 
! Отговори
МАРГИНАЛЕН СЕКСИСТ преди 9 години
"Таз" кака, ич не е зле, и тя!Колко сме лесни, тестостеронковците!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и не баняна