Ерос Рамацоти най-накрая се сдоби със син

Италианският певец вече е баща на две по-големи дъщери
Обновена: 16 мар 2015 13:10 | 16 мар 2015 12:55, Теодора Драгоева
2
Ерос Рамацоти най-накрая се сдоби със син
Снимка; Стефания Росини

Ерос Рамацоти се сдоби с мъжки наследник късно през нощта в събота. Щастливата новина беше съобщена от самия изпълнител в социалните мрежи.

Първият син на италианската звезда тежи 3,8 кг. и се казва Габрио Тулио. Майката Марика Перегринели се чувства добре след раждането и очаква да бъде изписана през следващите няколко дни.

Ерос не скри вълнението си от радостното събитие и публикува в профила си в Instagram снимка на плюшено мече с бяла панделка, на която са избродирани двете имена на първия му наследник от мъжки пол.

"Тежи 3,8 кг. и вече свири на китара", пошегува се изпълнителят във Facebook.

"Емоцията е голяма, благодаря ти, любов моя", обърна се той към втората си съпруга, с която сключи официален брак през юни миналата година.

Рамацоти има още две дъщери. Аврора Софи е най-голямата – през декември миналата година тя навърши 18 година. Нейна майка е швейцарският модел Мишел Хунцикер, за която певецът беше женен до 2002 година. Рафаела Мария е втората му дъщеря, която настоящата му съпруга Марика роди през 2011 година.

Съвсем скоро Ерос ще зарадва феновете си с нов албум, а през есента ще стартира световното му турне, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало на едно място най-големите му хитове. София също ще стане част от обиколката с концерт в "Арена Армеец" на 26 септември (събота) 2015 г.

Още новини за звезди можете да четете в Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: синЕрос Рамацоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да му е честит! Хубаво е човек да има и синове и дъщери! Синът е гордостта, а дъщерята слабостта на родителите.На стари години всеки се осланя на дъщерята, защото женското сърце е по друг начин устроено, то е посъстрадателно!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми поработил е човекът. Живи и здрави да му е децата.