Вин Дизел стана татко за трети път

Полът на бебето на звездата не е известен
17 мар 2015 11:48, Теодора Драгоева
6
Вин Дизел стана татко за трети път
Вин Дизел и най-малкият член на семейството; Снимка: Facebook

Вин Дизел стана баща за трети път. 47-годишният актьор сам сподели щастливата новина, като публикува трогателна снимка в своя профил във Facebook.

На кадъра се вижда най-новият член на семейството, ръката на майката, както и гордият баща, който вече има две деца – 6-годишната Хания и 4-годишния Винсент, от дългогодишната си половинка Палома Хименес.

Към снимката холивудската звезда написа цитат от известната песен на Луис Армстронг „What A Wonderful World“, с който още веднъж изрази радостта си. Все още не е известен полът на бебето, нито пък дали двамата родители вече са избрали име на третото си дете.

Новината за бременността на Палома се появи съвсем наскоро, след като премиерата на филма „Яростни 7“ в Абу Даби бе отложена.

Представянето на холивудския проект бе насрочено за 10-и март, но заради близкия термин на любимата на Вин Дизел датата бе сменена.

Тогава източник сподели: „Той (Вин Дизел) иска да бъде със семейството си по време на раждането, това е нещо много хубаво. Кое човешко същество не би искало това?".

Още новини за звезди можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На запада вече на много хора полът не е известен.
5
0
 
1
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Браво, чудесна новинка! Харесвам Vin Diesel, както и целия екип на Бързи-те и Яростни-те! Много талантлив, добър и обожаващ семейството си човек. Никога не парадира кой е, какъв е...Просто си върши работата.Трудно е в днешно време да бъдеш и почтен. А той е и колегите му оценяват качествата му. Не случайно всички, които правят поредицата, са и близки приятели. Здраве, щастие и късмет желаия!
4
2
 
1
 
! Отговори
Глин Бензин преди 9 години
Бебето е с неизвестен пол, същи кaто прецедентa.
3
1
 
5
 
! Отговори
Тънкажник преди 9 години
Тоз няма ли най-накрая да мине на бензин с метан?
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако направи още едно става Турбо Дизел.
1
0
 
8
 
! Отговори
ицо преди 9 години
честито да сте живи здрави Вини