Суки Уотърхаус: Не бях популярна в училище

Чаровната британска красавица показва сексапил в списание GQ
18 мар 2015 21:48, Теодора Драгоева
8
Суки Уотърхаус: Не бях популярна в училище
Снимка: GQ

Брадли Купър определено е късметлия! И макар че тази година актьорът не успя да се добере до „Оскара“ за ролята си във филма „Американски снайперист“, вкъщи определено има кой да го утешава, и то по най-добрия начин.

Неговата любима Суки Уотърхаус е само на 23 години, едно от най-актуалните имена в света на модата в момента и британка с доста секси излъчване! Това личи и от последната фотосесия на блондинката, която тя засне за априлския брой на мъжкото списание GQ.

В нея няма да видите британския модел прекалено разголена, нито пък с тежък грим – по-скоро се залага на естественото излъчване и загатнатия сексапил. Заедно с атрактивните снимки в новия брой на популярното издание има и интервю със Суки Уотърхаус.

Ето и няколко акцента от него:

За това, че е спортна натура: „Аз съм доста силно момиче. Учих карате, докато растях – имам кафяв колан, а със сестра ми често се биехме“.

За времето в училище: „Не бях горещо момиче, нито пък бях популярна. Всъщност имах труден период в училище. Най-вече защото имаше някои момичета, които не бяха много мили“.

За първоначалния ѝ досег с модата: „Първоначално не се интересувах от модата. След това, когато бях непокорна тийнейджърка, обаче видях в модата възможност да се измъкна от училище и от родителите си. Така че си помислих: „Добре, може би ще бъда модел“.

А сега влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте сексапилната Суки Уотърхаус за списание GQ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
БУГРАГЕНЬО преди 9 години
Живи мощи! Кокаляшка, причинява болка, при проникване.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе сексапилна чак толкова не,ама ще смажа шомпула
3
1
 
2
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Анорексичка.Такив е гадно да ги гледаш!Ако беше на 11-12 години и толкова кльощава, ***-дойди - ще има време да се оправи, ама тая е на 23 и не върви да е кльощава като дете.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** Подводничарката! Е-е-е-х-х...
1
0
 
1
 
! Отговори
Веско преди 9 години
То, да си популярна един друг смисъл има. Или точно туй имаш предвид_