Лайза Минели влезе в клиника за рехабилитация

Певицата отбелязвала отличен прогрес
19 мар 2015 10:55,
8
Лайза Минели влезе в клиника за рехабилитация
Лайза Минели Снимка: архив, Reuters

Певицата и актриса Лайза Минели е постъпила в клиника за рехабилитация и отбелязва "отличен прогрес", предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, позовавайки се на говорителя й Скот Горенстийн.

"Лайза Минели през годините храбро се е борила срещу алкохолната и наркотичната си зависимости и винаги когато е било необходимо да потърси специализирана помощ, го е правила", се казва в изявлението, направено от говорителя.

Горенстийн не разкрива повече подробности, допълвайки единствено, че "тя отбелязва отличен прогрес в пазена в тайна клиника".

Лайза Минели е дъщеря на легендарната холивудска актриса Джуди Гарланд и режисьора Винсънт Минели. Най-популярната й екранна роля е отличеното с "Оскар" превъплъщение в образа на Сали Боулс във филмовата версия на мюзикъла "Кабаре".

Лайза Минели е сред малкото артисти, печелили четирите най-престижни филмови, театрални, телевизионни и музикални награди - "Оскар", "Тони", "Еми" и "Грами", припомнят агенциите.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Борец преди 9 години
"Лайза Минели през годините храбро се е борила срещу алкохолната и наркотичната си зависимости - ДА, по физиономията ѝ личи как се е борила
5
2
 
6
 
! Отговори
Aman преди 9 години
Точно така се прави - признаваш на себе си че имаш проблем и взимаш мерки... Ако така мислеше и Уитни Хюстън и дъщеря й ...щяха да са още живи. Велика актриса!
4
2
 
11
 
! Отговори
faf преди 9 години
Това правят парите и славата със слабите и самовлюбени хора. Вместо да дундурка внуци и пекинези и да си шие гоблена, тя се друса и пие. За такива хора ми е все тая, жал може да ми стане за бабите по спирките и подлезите, който продават цветя и терлици.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората храбро се борят срещу глада, тежки болести, бедност и други хуманни каузи, тая се борила храбро срещу наркоманията и алкохолизма си.Ами не мога да я сажълявам, че на тези години си се докарал до такова плачевно състояние, заради славата, парите, а явно и липсата на съществени проблеми!
2
4
 
9
 
! Отговори
лупи преди 9 години
Ако е болна,да я съжали човек ! Ама пияница...
1
4
 
6
 
! Отговори
уная преди 9 години
В клиниката, за извънзенми ли?