Звездите, които кърмят на обществени места

И не се срамуват да хранят децата си
25 мар 2015 21:27, Мария Дуковска
32
Звездите, които кърмят на обществени места
Жизел Бюндхен кърми дъщеря си Вивиан; Снимка; Twitter

Кърменето е толкова красив, естествен и интимен акт между майката и бебето, че е странно, когато предизвиква смущение у хората.

В това действие между майката и детето няма никакъв сексуален елемент (въпреки голата гърда) и ако някой смята, че гледката на кърмещи майки е възмутителна – проблемът си е в него.

Има къде-къде по-смущаващи неща в обществото, че изобщо не би трябвало да се занимаваме с казуси като този с майката Деница Панайотова, която се опита да накърми бебето си в столичен мол, но охранител я помолил да преустанови „деянието“, защото притеснявала клиентите. Случката провокира изключително много хора и в последните дни се изговори какво ли не по темата.

Затова и ние решихме да се включим в обсъждането на социалния казус, като покажем, че в света на шоубизнеса е пълно с красиви и известни майки, които сами споделят снимки, на които кърмят бебетата си и го правят с истинска гордост.

Те открито демонстрират как кърмят бебетата си и че обичат да го правят. Не се срамуват да са майки, които просто отглеждат децата си по най-естествения за тях начин.

Сред тези знаменитости са Гуен Стефани, Анджелина Джоли, Наталия Водянова, Оливия Уайлд и др.

Вижте в галерията ни как звездите кърмят своите бебета и са истински щастливи да го покажат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не видех ни една от тия убавици да вади цици в мола!
17
0
 
6
 
! Отговори
Ив преди 9 години
А не след като го накърмят да продължат да го влачат из същия мол пак. Сори ама една майка, която се шляе с часове из мола до степен че детето вече примира от глад, не виждам да е отговорна майка. Сори! Познавам истински майки - не прекарват повече от час в моловете, и имат много по-интересни странични ангажименти от безцелно шляене.
16
0
 
5
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Чудя се досега горките кърмачки как са оцелели подтиснати и нечути. Нададе глас една и готово - вече е мода. Сигурна съм обаче че повечето жени с бебета няма да хукнат да правят същото. И да, интимен акт е кърменето. Който го отрича или е мъж или е жена, която не е имала деца и не знае какво е. Така че, родете, кърмете и вижте какво е. После ще видим дали ще ви се иска да се разпасвате тук и там по моловете. Освен това бебето има нужда от спокойствие, от покой, докато суче, и после за да спи.
15
2
 
9
 
! Отговори
wtf преди 9 години
ПРЕКАЛЯВАТЕ ВЕЧЕ С ТОВА КЪРМЕНЕ БЕ ХОРАААААААААААААААА! АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ КЪРМАЧКИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
14
1
 
8
 
! Отговори
ФХ преди 9 години
Снимките са или от вкъщи или са художествена фотография. Само Аланис Морисет май е натурална. Абе я си кърмете където си искате и спрете да ни занимавате с вашите глупости. Оная истеричка разбуни такъв ненужен спор.
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде айде пак *** пример! Виждали сме какво правят не само на обществени места ами и пред камерите т.н. звезди.Виждали сме не само жени кърмачки ами и мъже кърмачи, от които сучат жени с неприкрит кеф. Ама то май друга работа а? Тъй че звезди всякакви.
12
9
 
10
 
! Отговори
amiga преди 9 години
А какво да кажем за жените с дълбоки деколтета, на които само зърната дето не се виждат? За тях не се изписват десетки статии и коментари. Явно не самото разголване, а най-вече актът на кърменето възмущава някои моралисти. За мен това е пълен абсурд и говори за неграмотност относно това що е да си човек, жена или майка. Интимен акт било, не знам си какво..Кърменето е естествения начин да бъде хранено едно бебе, а някои хора едва ли не перверзия го изкараха.
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почна вече да става банално това...
10
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 18: че го храниш и на едно чисто, слънчево, проветрено, тихо и спокойно място..!! и то в период на вируси , които бълват от всяко издишване на всеки там..."страхотна" мама е тази, иначе много е "загрижена" за детето си .. да е здраво не е толкова важно, но виж- да е "нахранено" или по-точно - да са я видели че го храни все пак..
9
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На всичките кърмещи знаменитости снимките са или от най-интимен личен кръг и домашна среда, или с 2-3 изключения- в работна среда сред екипите си- т.е.пак близки и познати хора, а не на обществено и показно място!! демек "дайте да се покажа".. Въпросната смешна женичка преди около 2-3 месеца със синът ми и снаха ми я видяхме да кърми в икея.. около половин час я засичахме постоянно в магазина с детето на гърдата й през цялото време!! Явно си търси поле за "изява" и някаква "реализация" и компле
8
19
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
Не разбрах само, МОЛЪТ някакво специално място ли е, та всички комплексари го защитават. Майката е права.
7
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази тема започва вече да става истерична и да залита в крайност.Тези жени ли са еталон за това как да живеем, по техният акъл ли трябва да се водим като овце ?! И ако 10 жени са се снимали, нали се сещате че останалите 110 звездни майки не са се снимали показно? Какво изобщо искате да докажете с тези снимки? Ми някои от тях са се снимали голи, за друга съмнения за наркотици в миналото... трябва ли сега понеже те ( звездите )са го правили и аз да се възхищавам и да го правя?! Що за аргумент?
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ са една от трите страните, които не гарантират платен отпуск по майчинство. Евентуално 12 седмици. Изглежда имат за какво да се борят майките с тези си демонстрации.
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Америка имаш право на майчинство за колко време? Половината кърмачки от снимките са на работа.
4
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвсем правилно си пише в статията:ако някой смята, че гледката на кърмещи майки е възмутителна проблемът си е в него,
3
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ясно че жените ще кърмят, където и когато трябва или поиска бебето. И никой никой няма право да им прави забележка за това, та било той и *** терлик -охранител или пък уреден дскуманизки шуробадженакорушветчия милиционер.
2
6
 
26
 
! Отговори
yama преди 9 години
То художествена фотография с Жизел Бюндхен е едно, а кърмещи жени в мола, като баба им на нивата едно време, е съвсем друго ;-) Да беше в парка - по-бива, ама в мола???
1
2
 
16
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
на Морисет детето ми се струва малко голямо за да бъде кърмено. Само нашият Крали Марко е кърмен до 6 години.