Вижте как живее Рупърт Мърдок

Пентхаусът на медийния магнат е разположен на четири етажа
16 апр 2015 08:12, Теодора Драгоева
22
Вижте как живее Рупърт Мърдок
Снимка: mrgoodlife.net

Рупърт Мърдок си е купил апартамент в Ню Йорк за сумата от 57 милиона щатски долара. Жилището на медийния магнат се намира в Манхатън и е разположено на последните четири етажа на сградата „One Madison“.
82-годишният основател и главен изпълнителен директор на медийния холдинг News Corporation е един от най-богатите хора на нашето време. Състоянието му се оценява на 13,4 милиарда щатски долара.

Преди две години той се разведе с китайката Уенди Денг, като остави на нея и на двете им дъщери предишния си имот на "Пето Авеню“, но явно е решил да се сдобие с нов имот около същата топ локация.

Новият ултралуксозен мезонет на Мърдок е с обща жилищна площ от около 1000 кв. м.
Сред модерните съоръжения в жилището са басейн, спа и фитнес център, личен асансьор и безценна гледка от 360° към цял Манхатън.

Мърдок не е единственият известен обитател на тази сграда. Тук живее и Питър Бъфет, син на четвъртия най-богат човек в света, Уорън Бъфет. Освен това тук жилище има топ семейството Том Брейди и Жизел Бюндхен, които обитават 49-ия етаж.

Вижте снимките на апартамента на медийния магнат в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквито и имоти и вещи да имаш щом си си разпилял семейството, нямаш нищо.
13
0
 
4
 
! Отговори
ире преди 9 години
До АнонименУмен е - успял е. А повечето тук нямат мозък и за 1 стотинка. Могат само да плюят и да обвиняват другите за свойте неуспехи.-----------------------------------Мдаааа...Я, преди да го четкаш със стандартни *** фрази, се напъни малко и се замисли..Ето ти една фраза за размисъл Става дума на подслушване на телефони на известни личности, политици, жертви на убийства и престъпления. ЖЕРТВИ НА УБИЙСТВА!
12
1
 
5
 
! Отговори
ире преди 9 години
Жалкото е, че богатството си го е натрупал чрез хорските лични драми и трагедии. Лешояд..не журналист!
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чини ми се малко тясно за един разтегателен диван персон и половина.
10
2
 
3
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Do #13Stiga s tiq klisheta koito ni nabivat ot 25 godini maznite Evreiski kapitalisti.. Umen bil, uspql bil, bogat bil... Umni hora mnogo no masata prosto si dokarvat sredna klasa, umeqt neshto,pravqt go, plashtat im... Vsichkite tiq kapitalisticheski maznici kradat parite i na umnite i na tupite i ni go nachukvat ednakvo.. Ne uma te pravi bogat v dolari, a kruvnite vruzki koito ot 200 godini na sam sa otredili, che edna tvar Evreiska shte buda bogata vo vek i vekov.
9
1
 
12
 
! Отговори
До 4 преди 9 години
И какво като го чака и него 2 на 1 на 1м?И теб те чака това и мен същото. Това е ясно.Я сега погледни и разликта между теб и него, в момента.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умен е - успял е. А повечето тук нямат мозък и за 1 стотинка. Могат само да плюят и да обвиняват другите за свойте неуспехи.
7
2
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Следващия апартамент ще е 2 на 1 на 1 метър.
6
0
 
3
 
! Отговори
king_for_a_day преди 9 години
И 49-ти етаж си има... този живее в по-голямо ЕПК от моето 8-)
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заприлича ми на професор Вучков хаха
4
2
 
23
 
! Отговори
браво дядо Мърдок преди 9 години
Ами добре си живее дядо ти Мърдок. Инересно, но човек на 82 г. да предприеме такава промяна в живота - развежда се и си купува нов апартамент. Малко хора имат на тези години енергията за такава промяна. Дай боже всеки да стигне тези години и да има парите и желанието да си купи хубаво ново жилище!
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На неговите години едва ли може да се възползва пълноценно от имението си. Просто такива хора са сноби и всичко трябва да е мега, утра мегаломанско, за да са щастливи.
2
4
 
10
 
! Отговори
утеха преди 9 години
И него го чакат 2м на 1м.
1
3
 
5
 
! Отговори
ss преди 9 години
тъкмо с една ракета 100 заека