Звездният ни рожденик: Мартин Лорънс на 50

Ето любопитни факти от живота и кариерата на комика
16 апр 2015 07:10, Красимир Ангелов
9

Снимка: Reuters

На днешния 16 април своя 50-годишен юбилей празнува американският комедиен актьор и продуцент Мартин Лорънс. Той е роден през 1965 година във Франкфурт на Майн, Германия и е четвъртото от общо 6 деца в семейството.

В своята филмова кариера досега той има участие в над 20 филма, като най-голям успех постига с ролите си в лентите "Лоши момчета", "Ченгета без значи", "Нищо за губене", "Ченгето в мен".

Вижте любопитни факти от живота на Мартин Лоурънс:

Пълното му име е Мартин Фицджералд Лорънс. Родителите му го кръщават Мартин в чест на  Мартин Лутър Кинг, а второто му име е взето от второто име на американският президент Джон Кенеди.

Бащата на актьора е военен и служи известно време във военна база в Германия, където се ражда и синът му.

Като ученик толкова е разсмивал съучениците си, че един от учителите му е давал последните 5 минути от часа си за изява, само и само да стои тих през останалото време.

Като юноша се занимава с бокс, но след сериозна травма в окото се отказва от мечтата си да стане професионален боксьор.

Има два брака зад гърба си, които завършват с бързи разводи. Първият продължава малко повече от година, а вторият – около две. Актьорът има и три дъщери.

Актьорът в миналото често е имал проблеми с полицията и е арестуван няколко пъти – за притежание на оръжие, за сбиване в нощен клуб и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
1
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
Кои сте вие ?!?! Та този *** е звездния ви рожденик .Аз съм Българин и нямам нищо общо с тази личност ,а и въобще не ме интересува . Иначе *** да е живо и здраво!
4
1
 
5
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Наистина е голям!
3
6
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Много як...нашенец -комик;почти като Рачкофф.
2
1
 
11
 
! Отговори
струг преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !Съгласен, но според втората жена на Чаплин, Лита Грей, той е бил секс маниак, интересуващ се най-вече от 12 годишни момиченца, което го прави педофил. Всичко е описано в книгата ѝ "My Life With Chaplin"
1
18
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
ДНЕС.БГ, стига сте ни занимавали с американски маймуни !Не промивайте мозъците на младото поколение !На днешната дата са родени много по-важни хора от този на снимката.На 16 април 1889-та година е роден най-великият комик за всички времена - Чарли Чаплин !На днешната дата през 1897-*** е роден великолепния български актьор Константин Кисимов.