Бориса Тютюнджиева: Харесвам чаровни мъже!

Най-сексапилната българка за 2015 в интервю за Тialoto.bg
20 апр 2015 16:26, Теодора Драгоева
53
Бориса Тютюнджиева: Харесвам чаровни мъже!
Снимка: Chikozia

Красивата и дръзка Бориса Тютюнджиева само преди дни спечели титлата "Най-секси българка за 2015" (според класацията на списание Playboy).

Самото ѝ име Бориса е някак особено, различно, единствено, и носи много силен заряд.

Магията около нея е очевидна, а тя допълнително хвърля загадъчност около персоната си, отказвайки да коментира личния си живот.

Обществена тайна е, че мъжът до нея е тв продуцентът Андрей Арнаудов, но тайната си е тайна и тя не иска да я разкрива...

Ето и какво сподели с нас горещата брюнетка:

Как се чувстваш като "Най-секси българка за 2015" и коя част от тялото си намираш за най-привлекателна? Какво намираш за секси у един мъж?

Признателна съм на списание "Playboy" за оценката, въпреки факта, че не съм се снимала за него. Не мисля, че има жена, която да не се зарадва на подобна класация, още по-малко на първото място. Смятам да оправдая избора им и да продължавам все по-упорито да поддържам тялото и духа си.

Сексапилът определено започва отвътре навън, така че, дами, харесвайте се, такива, каквито сте! Съвсем скоро попаднах на едно интервю, в което Жизел Бюндхен споделя, че като по-млада е имала комплекс за носа си и не се е харесвала, докато един ден баща й не провел сериозен разговор с нея на тема – как да обичаш това, което си в пълния смисъл на думата. Резултатът е ясен.

А относно това, което аз намирам за секси в мъжете – комплексно е. Харесвам чаровните мъже, със заразяващ хумор и усмивка. Тези, които умеят да играят с ума ми, без да се съпротивлявам. Относно частта, която най-много харесвам в себе си – може да прозвучи нескромно, но си харесвам всичко. Освободила съм се от комплексите, които биха могли да ме тровят душевно. Спортувам доста често и не го правя само за тялото си, но и за психическото си състояние.

Още от интервюто с Бориса, както и нейни снимки, можете да четете и видите в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мадамата е готина -за справка на всички чекидж,,,,и тук.Иначе е ясно Андрей е красавец с остър ум и чар- смях в залата!!!!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на Борса Тютюнджиеве каква и е цената
24
2
 
10
 
! Отговори
погр ебален агент преди 9 години
Всъщност, тази кукла притежава дискретния чар на погребален агент.
23
0
 
12
 
! Отговори
художника преди 9 години
Вярно, хубава е. Ама и тя е омръзнала вече на някой :):):)
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дрън дрън!И аз,и половината ми приятелки, и 30-35% от бившите ми съученички сме по-хубави и по-секси от тази жена.Това е съвсем естествено за България - повечето момичета и млади жени, ако поддържат физическата си форма и се обличат подходящо,са хубави и секси.Като казвам да се обличат подходящо, нямам предвид непременно свръхскъпи или неприлично разголени одежди. Имам предвид това, че всеки трябва добре да подбира цветовете на дрехите си и да съобразява моделите с особеностите на фигурата си
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хайде грозните мъже без пари да хукват да обясняват защо Бориса е *** /щото не ги иска тях -а ''чаровен мъж с пари'' /:)
20
3
 
2
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
не се тревожи :)за мен имам достатъчно за зяпане ;такива кухи *** като теб имат нужда от разясняване ,защото жените които зяпат не им пускат:))
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
един мъж трябва да има секси тяло и да става за секс ,или да има пари :) останалите -грозни ,с шкембета ,бедни,възрастни - могат да си избират от грозните жени /това е положението който не му харесва да гледа порно:)))
18
2
 
16
 
! Отговори
? преди 9 години
Бре само да попитам, бре какво точно прави тая Бориса бре? С какво е толкоз известна? Пее ли, свири ли, манекенка ли е? Питам сериозно, щото наистина не знам с какво точно е известна освен с това, че е известна!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ти е мнението за социалните мрежи?Ами готино ми е мнението. Гледам да се фокусирам винаги положително върху нещата.#продължаваменазад
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Остра и дълга брадичка,дълъг нос,две цепки за очи...Прилича ми на комяийката-баба Пена...Незная какво разбирате по СЕКСИ мацка?!
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 23Мъжете гледаме външността, защото има какво да ни става лелке...а на жените и да искат и да не искат пак могат да си го слагат...природа си е.... !
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кои са чаровни си решава тя ... естествено който е беден няма как да е чаровен ... типично женско лицемерие .
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всяка жена е в правото си да иска мъж който я привлича -я физически ,я финансово,я интелектуално.Животът и тялото са си нейни ,тя си избира с кой да бъде.Какво точно пречи на средностатистическия Бг пич тази Бориса -нито я храните ,нито я издържате ,нито ще бърка във вашия портфейл/спасили сте се от нея бе бравос/Пък ви е си намерет жена за вас :))щото мъжете в Бг въобще не гледат външността на жената ,ама никак ,и си избират все жени без пари ...
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много интересно е да се четат мнения на мъже за малди хуабви жени:)Значи трябва жената да е млада ,хубава ,секси,ако може интелигентна /може и без ВИШУ/ ,пък ако може да няма изисквания за мъжа до себе си.;) тя е идеалът за жена в момента /без значение колко идеален е ''идеалът''/ и в страна ,където основното мнение е, че ''жената става до 30 год'' и ''мъжът с пари си сменя колата и жената'' -просто красивите дами го разбират и избират по портфейлСъщо както мъжете избират жената по външността
11
2
 
9
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Много комплексирани хора! Ако е атлетичен "глейго тоя е много *** има само тяло и визия" , Ако е някой с кинти " гледай го тоя ако не бяха кинтите какъв *** щеше да бъде" . Хора вглеждайте се малко повче в огледалото и собствените си трески за дялане. Тази не я знам и не я познавам ,но не вярвам да кисне по цял ден в кварталното кафе или кръчма за да види или се влюби в стойностните личности пребиваващи там!
10
4
 
7
 
! Отговори
мп преди 9 години
Тя е от достатъчно добре заможно семейство,та едва ли чичко паричко и върши работа.Ама да са наляли повече пари за акъл,че това изказване е повече от глупаво!!Кой не харесва мъж с чар,па макар и малко грозен.Чара е като сексапила-или си се родил с него или не!
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво сексапилно има в тази?! По-скоро е обратното - като я видиш и губиш желание за секс. Може на живо да не е така, но по снимките е гола-вода.
8
3
 
11
 
! Отговори
8 преди 9 години
ЗНАЧИ ВЕЧЕ НА ЧИЧКО ПАРИЧКО МВУ ВИКАТ "ЧАРОВЕН МЪЖ",НЕЗАВИСИМО ОТ КИЛАТА И ШКЕМБЕТО.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА АКЪЛА.
7
2
 
0
 
! Отговори
8 преди 9 години
До ГошуГРЕШКА ,ДРАГИ ГОШУ,РОБИНЯТА ИЗАУРА СИ ЖИВЕЕШЕ КАТО 5 ПАРИ В КЕСИЯ,НА НЕЯ Й СЛУГУВАХА,НИЩОЧЕ БЕШЕ РОБИНЯ.АЗ ЛИЧНО НЕ ПРОТЕСТИРАМ ДА СЪМ ТАКАВА РОБИНЯ.