Звездният ни рожденик: Орлин Павлов на 36

Вижте интересни факти от живота на родния музикант
23 апр 2015 07:00, Красимир Ангелов
9

Снимка: Булфото

На днешния 23 април своя рожден ден празнува един от най-популярните съвременни поп изпълнители у нас – Орлин Павлов. Той е роден през 1979 година в София.

Той става популярен като вокалист на група Каффе, а днес има и самостоятелна музикална кариера. Преди година дебютира и в киното – във филма "Живи легенди" на режисьора Ники Илиев. Участва още в комедийния сериал по bTV "Домашен арест", както и в сериала на Нова телевизия, "Отплата".

Eто и няколко любопитни факта за Орлин Павлов:

Любовта му към музиката не е случайна – родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера. Баща му е бас, а майка му – сопран.

Като малък е мечтаел да стане космонавт.

На 14-годишна възраст бъдещият музикант е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС”, която гастролира на много български и международни сцени.

През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера” в София. Там той се засича с Галя и Миро от "Каризма", певицата Тони, пианиста Живко Петров и други бъдещи звезди на родната музика.

На върха на своята популярност влиза като участник в два риалити формата - "Dancing stars" и "ВИП Брадър“ 2012. Успява да спечели и двата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
4ЕТВОРКА преди 8 години
4-*** МЪЖЕ И ЕДНА ЖЕНА СТАТИСТКА :D НУЖЕН ЛИ Е КОМЕНТАР ПОВЕЧЕ :D
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е готин,изглежда супер на външен вид и е много възпитан.Не смятам,че е на левия бряг,а мисля,че просто има доста високи критерии за жената до него,което е нормално.Ще си намери и той сродната душа,няма страшно.
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубав, възпитан и класен мъж с излъчване, но за съжаление и той ще се окаже на другият бряг. Как пък в цяла България не се намери жена за този готин мъж? Янчето май придвидливо отиде при кръчмаря. Поне ще си има съпруг и деца.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продуцента му му купи Евровизия после дансинг стар и вип брадър сега да му подари и някоя нова простотия!
2
1
 
20
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 9 години
Да е живо и здраво момчето! Щастие и успехи да му пожелаем.
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въх, звиздътъъъ!