Вместо сбогом! Нина Добрев се поду от плач

Звездата страда, че напуска "Дневниците на вампира"
24 апр 2015 13:21, Теодора Драгоева
11
Вместо сбогом! Нина Добрев се поду от плач
Снимка; WhoSay

Нина Добрев подпухна от плач на последния си ден на снимачната площадка на "Дневниците на вампира".

Красивата актриса с български корени беше звезда на сериала в продължение на шест години, но наскоро взе решение да напусне шоуто, за да се съсредоточи върху кариерата си в киното.

Но на последните си сцени за сериала, 26-годишната брюнетка наистина се разстрои повече, отколкото явно самата тя е очаквала. Тя публикува своя снимка в социалната мрежа с думите: "Добре. Няма да крия повече, че съм съкрушена".

На снимката тя позира прегърната със своите колежки Кат Греъм (Бони) и Кандис Акола (Керълайн). Нина е добавила: "Днес е един ден, изпълнен със сбогувания, а имам да заснема още две сцени, преди да напусна TVD. Чувствам се подпухнала от плач цял ден. Сълзи на радост и тъга. Толкова много спомени!"

Според слуховете Добрев напуска Дневниците най-вече заради обтегнатите си отношения с другата звезда на шоуто – Иън Сомърхолдър, с когото имаше 3-годишна връзка и в реалния живот.

Двамата бяха заедно между 2010 и 2013-та, но в момента той е щастливо сгоден за нейната експриятелка Ники Рийд.

Вижте някои от най-секси моментите на червения килим на Нина Добрев в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
1
 
! Отговори
ДА! преди 8 години
Лапането свърши и кифлата се поду! - Но едва ли щеше да напусне САМА, ако лапането другаде не беше уредено предварително!Промивката продължава! - явно попрището и в киното е уредено и сега ако има възход, ще го докаже!Винаги трябва да изглежда, че артистите избират и правят всичко САМИ!... а можете да прочетете тук, какво могат да правят всъщност артистите сами:
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Красивата актриса с български корени" далечни корени, но да ... майка и и баща и само са българи, иначе "корени" да... :D направо си е произход?! ама за журналист вече не търсят квалификация :)
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бих я утешил Нинчето...ммм...
3
17
 
10
 
! Отговори
=== преди 8 години
добре! Коя от трите е Добрев и става ли за е?ане? Опа, тя била жена, аз харесвам мъже, ама що се казва Добрев? Щот американските тиквуци не могат да казват Добрева? хм.
2
10
 
4
 
! Отговори
факт преди 8 години
Нина Добрев = програмиран "Монарх" роб
1
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и аз така се подувам на сутринта след като съм изпил половинка грозданка