Дженифър Лорънс отказала на принц Хари

Актрисата е предпочела Крис Мартин
27 апр 2015 14:33, Петя Славова
11
Дженифър Лорънс отказала на принц Хари
Снимка: архив, Reuters

Дженифър Лорънс е доказала афинитета си към британските мъже с връзките си с актьора Никълъс Холт и фронтмена на "Колдплей" Крис Мартин. Холивудската актриса и носителка на "Оскар" обаче е отказала да даде романтичен шанс на друг презокеански ухажор, при това не кой да е, а самият принц Хари, съобщи Контактмюзик.

Според неназован източник, цитиран от сп. "Лайф енд стайл", 30-годишният принц е очарован от звездата от "Игрите на глада" и е натоварил асистента си със задачата да му уреди среща за вечеря с нея. Офертата на Хари е включвала и покана към актрисата да разгледа двореца Кенсингтън. Дженифър Лорънс обаче не е проявила интерес към поканата на кралската особа и любезно я е отклонила.

Вместо това 24-годишната актриса е предпочела да се фокусира върху отношенията си с фронтмена на "Колдплей" Крис Мартин, пише БТА.

След като миналата година беше оповестено, че двойката се е разделила, в началото на април тази година се появи съобщение, че Лорънс и Мартин отново са заедно, след като са били забелязани на романтична среща в Сентръл парк в Ню Йорк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Mladej преди 8 години
До тТтПриятелю, съветвам те да изгледаш и някои от другите и филми, и особено филмът за който получи оскар. Иначе много ти знае устата да критикуваш без да знаеш за какво говориш...
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама това Дженифърче било голям дявол, бе! :)
9
4
 
8
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Тази пък откога стана и тя мега-хипер-кибер звезда, горката? Влезе в някакъв супер безинтересен филм с предизвестен край, на който едва изгледах първата част. Е там е нищо особено като актриса...че чак и Оскар и дали... явно на килограм ги дават вече тези Оскари, жалко!
8
0
 
0
 
! Отговори
пффффффф преди 8 години
Е сега!Айде пак комплекси!
7
1
 
7
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Всяка нормална жена би отказала на такова предложение. Когато харесваш жена намираш начин, срещате се, действаш и каквото стане. А нашият Хари с подпис, печат чрез асистента му, че да си уговорят среща! Коя нормална жена би искала да прави любов с мъжа си по график? На такава оферта би се навила само някоя златотърсачка, но и тя като влезе в златният кафез за 2-3 години и ще и писне.
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тая брадичка, горко му на тоя който ще я вземе.
5
5
 
13
 
! Отговори
Ганьо преди 8 години
На кого му пука?
4
6
 
30
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
кифла още няма 25, а е милионерка. С един Оскар и още една номинация. Гаджето и също е милионер. Не и трябва да се вре сред кралското семейство и техните ограничения.
3
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
леко дебела е
2
27
 
9
 
! Отговори
maxobg преди 8 години
*** кифла !!! да не се усети ,кога птичето е кацнало на рамото и !!
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мисля, че точно на нея бяха изтекли голи селфита преди време