Бекъмови: Дейвид по-стилен от Виктория

В класацията той е трети, докато съпругата му е девета
28 апр 2015 13:12,
5
Бекъмови: Дейвид по-стилен от Виктория
Снимка: Reuters, архив

На Виктория Бекъм и се наложи да разбере, че дори натрупала кариера в модата, хората харесват повече стила на съпруга й Дейвид Бекъм, отколкото нейния, пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

Дейвид и Виктория Бекъм заеха съответно трето и девето място в допитване за най-стилните британци на всички времена. Дейвид Бекъм е сред тримата мъже, намерили място в класацията - бившият футболист е събрал 17 на сто от гласовете.

Иконата от "Закуска в "Тифани" Одри Хепбърн е първенец, а на второ място е принцеса Даяна. Снахата на Даяна - Кейт Мидълтън заема четвърто място, а на шесто е кралица Елизабет Втора.

На пета позиция е супермоделът Туиги, а бившият изпълнител на ролята на Джеймс Бонд Шон Конъри и певецът Дейвид Бауи са съответно на седмо и осмо място.

Необичайно задното място на Пош спайс не е най-противоречивото, тъй като моделът Кейт Мос, която често бе представяна на преден план в модата през последните две десетилетия, е едва на десета позиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете и а Пит и Джоли и за Кардашиянката
2
1
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
А за какво да пишат на български, нека заменим всички наши думи, че без това ни е сложна писмеността за по-голямата част от "българите"
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и по женствен също