Косъма спасил от дрогата Касиел Ноа Ашер

Актрисата се друсала с кокаин и се наливала с водка всеки ден
4 май 2015 07:30,
15
Косъма спасил от дрогата Касиел Ноа Ашер
Снимка: архив, Булфото

Александър Сано измъкнал колежката си Касиел Ноа Ашер от капана на кокаина и алкохола.

„Този човек в едно пропадане преди години – как почнах този кокаин, той ме спаси. Имах един период от 6 месеца – скорпионско пропадане. Бях почнала да пия. Това е 2004 година”, разказа Касиел пред bTV. Актрисата, прочула се с участието си в спектакъла „Монолози на вагината”, пиела по около 250 грама водка всеки ден по времето, когато синът й бил малък.

Със Сано се познавали от ресторант, в който той работел, доста преди да стане известен. В деня на прошката двамата се разхождали в парка и въпреки студа седнали на една пейка. Касиел заспала, а Сано не посмял да помръдне часове наред, защото тя дремела на рамото му.

След това тя предложила да отидат да пийнат някъде. Александър й разказал, че иска да работят заедно, защото точно заради нея решил да се занимава с театър. Но й поставил условие – или Касиел спира да пие и му избира пиеса, която да направят заедно, или, ако продължи с алкохола, той да я прибере вкъщи и повече да не се видят.

След три дни Касиел избрала „най-тежката пиеса на Тенеси Уилямс”. Сано тогава работел на три места, но успявал всеки ден да репетира. И два месеца по-късно били готови.

„Изключително верен. Той е един от малкото”, похвали Касиел приятеля си, който изпълни знаковата роля на престъпника Косъма в „Под прикритие”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е Косъма и коя е тая?
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Овой стандарт! Щом и е стигала парата да друса постоянно бело, значи няма да я мислим.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е логиката да пуснете тази статия?
3
4
 
18
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Сега какво, навярно се очаква да и ръкопляскаме или да я поздравяваме. Госпожо това, че сте се друсали за геройство ли да го приемем или евентуално да Ви дам за пример на детето си. Не е ли по добре, да "умрете" от срам и вместо да се хвалите що за *** сте била, пазете този факт от живота си най строго пазената тайна. Нищо ново под слънцето-преди и сега който е на върха се изпедалчва или става наркоман. За едното признавате, за другото ще гадаем. Жал ми е Вас Госпожо.
2
5
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Косъма не е ли арменец ?
1
6
 
22
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Не ни занимавайте с такива нещастници. По-добре пишете за някои, които са спасили ХОРА, ЧОВЕЦИ, а не за аздсали /презадоволени/ самозванци ! Тях никой няма да ги помни, плявата на обществото !