Линдзи Вон пусна по пистата Тайгър Уудс

Двамата се разделиха след двегодишна връзка
12
Линдзи Вон пусна по пистата Тайгър Уудс
Снимка: Reuters

Олимпийската шампионка по ски-алпийски дисциплини Линдзи Вон обяви, че тя и звездата в голфа Тайгър Уудс са решили да прекратят 3-годишната си интимна връзка.

Вон коментира в профила си във Facebook, че причината за раздялата е свързана с кариерата на двамата, която ги е принудила да прекарат много време разделени.

"След почти три години заедно Тайгър и аз решихме да прекратим връзката си по взаимно съгласие. Винаги ще помня хубавите моменти, които имахме заедно. За съжаление и двамата имаме доста напрегнат професионален живот и бяхме принудени да прекарваме прекалено дълго време разделени. Винаги ще уважавам Тайгър. Той и неговото прекрасно семейство винаги ще имат специално място в сърцето ми", написа алпийката.

Вон и Уудс обявиха официално връзката си през март 2013 година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Тайгър Уудслиндзи вон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
42 преди 8 години
АХ НА МАМА ГРОЗНОТО БРИКЕТЧЕ... КОГА ЛИ ЩЕ ВИДЯ НЯКОЙ ЧЕРЕН ОСВЕН СПОРТИСТ ДА Е ИЗМИСЛИЛ И НЕЩО С ГОРНИЯ СИ ЕТАЖ. ПОЧТИ НЯМА.
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не сте забелязали главата на тъз американска убавица е дваж по-голяма от главата съпругът.Аз мисля, че единственото, което и липсва са МУСТАЦИ.За американските стандарти сигурно става, ама за европейските...айде моля ви се.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно му е омекнал стика на Тигъра! Линдзи ще търси някой друг, само с пари не може да задържи такава фурия.
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не "Тайгър Уудс би топката на Линдзи Вон?" Мирише ми на сексизъм, при условие че са се разделили по взаимно съгласие.