Раждала ли е въобще Кейт Мидълтън?

Новороденото изглеждало поне на 3 дни, а тя - твърде хубава
Обновена: 4 май 2015 13:58 | 4 май 2015 11:27,
174
Раждала ли е въобще Кейт Мидълтън?
Снимка: Reuters, архив

Кейт Мидълтън е изглеждала твърде добре при изписването с дъщеричката й, за да е раждала наистина, пише Комсомолская правда, цитирана от британския Мирър.

Руското издание цитира съмненията на "много руски жени“. Според тях е невъзможно херцогинята на Кеймбридж да е родила в същия ден.

Още по темата

"Ако наистина е родила по естествен път, то със сигурност е било преди няколко дни", убедена е жена, цитирана от изданието.

"Родила е преди три дни, вижте детето – така не изглежда новороденото", добавя друг читател.

"Бебето е на най-малко три дни. Няма как жена, дори и да е раждала с най-добрите лекари, да се изправи на крака 5 часа след раждането, че и да напусне клиниката, ходейки", пише изданието.

Конспирациите стигат още по-далеч с предположението, че Кейт дори не е майка на бебето. Според читателка на Комсомолская правда кралското семейство е използвало сурогатна майка, а на публични места се е появявала с изкуствен корем.

"Ако сте раждала някога, пробвайте да си припомните как се чувствахте и как изглеждахте няколко часа след раждането", пише коментатор под статия в електронната версия на вестника.

Други пък коментират, че няма нищо специално в погледа на Кейт, което да показва, че е станала майка. "Вижте Даяна преди години! Кейт е една актриса, тя никога не е раждала!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
2
 
! Отговори
Ели преди 8 години
Два часа след като родих моята дъщеря,вече сновях из отделението,хапвах с апетит и се гримирах за първите снимки.Дъщеря ми беше с размерите на бебето на Кейт, с чисто,добре оформено личице.Така че не е невъзможно Кейт да се стегне и да събере сили да помаха 5 мин.на хората.
121
1
 
2
 
! Отговори
Ристьо преди 8 години
Тия дето се ежат на рускините....Ако видят жива рускиня, очите им ще изскочат от главата, езика им ще се изплези до земята и няма да усетят как ще им подарят сърцето и заплатата си!
120
8
 
1
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
Дори и да не бяха посочили източника, щях да се досетя, че изданието е комунистическо.Нали с нещо трябва да отклоняват вниманието на хората от житейските проблеми!
119
3
 
12
 
! Отговори
б преди 8 години
Частното крило на болницата беше затворено седмица по-рано под предлог- бактерия. Бебето прилича на родено с цезарево сечение 4-5 дни по-рано. И тъй като цените на тази услуга там възлизат на 30 000 паунда, а заедно с престоя става цифра, може и да са решили да не дразнят данъкоплатците.
118
2
 
4
 
! Отговори
варненец преди 8 години
Тука са писали много платени писачи , както и много патки , които си нямат ни най-малка представа за какви хора са седнали да коментират . Всъщност не е много сигурно дали това въобще са хора ...
117
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Reptilite v Anglia moge narochno da sa skrili datata..pomna che kazaha po TV oche v kraa na april che e prieta v bolnica
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до Иванчо-тръгнала си е след 4 часа, защото толкова и е била клиничната пътека на здравната каса-хихихихихихи
115
4
 
23
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
Напълно възможно е да не е родила в същия ден. Да не говорим , че се спрягаше усиленое ще ражда с цезарово сечение. А дори да е родила - какъв е този зор да си тръгва след 4 часа?!! , Че тя още не може да се измие, а тръгнала на висок ток. Разбира се , че не е родила в този ден.
114
6
 
9
 
! Отговори
Yoana преди 8 години
Palni brashtolevici. Az 2 chasa slede rajdaneto si tragnah ot bolnicata I kato se pribrah v kashti si izmih natrupanite sadove predi da si legna. Taka che moje.
113
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АВТОРСКА ПРОПАГАНДААми шиле, как е пропаганда, като онези кокошки са си го написали в овчия си вестник черно на бяло?Нещо те сърби ама не знаеш как да се почешеш
112
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се занимавайте с глупости! Кейт е със спортна, тренирана фигура, положително е подготвена добре за раждането физически и психически. Защо да не издържи няколко минути пред камерите с бебето и съпруга си, който внимателно я подкрепяше и държеше за ръката, когато слизаха по стълбите? Малко прекалява с високите токове на обувките си, но вероятно така е свикнала и й е по-удобно. Да са живи и здрави децата им и те самите! Една симпатична двойка с хубави деца.
111
8
 
18
 
! Отговори
безмислие преди 8 години
Една *** и безмислена статия и безброй *** безмислени коментари.
110
13
 
9
 
! Отговори
оцеляваща българка преди 8 години
РУСКИНИТЕ ПЪК ОТ КОГА ТОЛКОВА РАЗБИРАТ.....ТЕ НАЙ-ВЕЧЕ РАЗБИРАТ КАК СЪС СЕКС ДА ИЗМЪКВАТ ПАРИТЕ НА МЪЖЕТЕ....Е МОЖЕ БИ ЗАТОВА СЪВСЕМ СЕ ПРЕВЗЕМАТ ВЕЧЕ...КЪДЕ СА ИСТИНСКИТЕ РУСКИ ЖЕНИ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА?
109
10
 
13
 
! Отговори
! преди 8 години
А-ха-ха-ха, комсомольская правда само по себе си е страхотен оксиморон, комсомолците и всичките соц. изчадия са страшни ***, и стандартно са лицемерни и лъжат като за световно!
108
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямат край глупостите на "комсомолская газета" , да пишат нещо за путин или су-24 , по им се отдава...
107
0
 
2
 
! Отговори
тъпанар преди 8 години
*** въпрос и то като заглавие. Браво, ще четем и за напред за да има ха ха ха.
106
5
 
18
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Па що *** боли!? Няма ли други новини, та за тези пишете?! Да не сме някоя английска колония бре?!
105
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 130 - трай си, не казвай на тия от комсамолская правда! да сте живи и здрави! ШШШШШШШШт!
104
7
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Стига с глупавите конспирации,напълно ненужно е Принцесата да лъже народа за деня на раждане на второто си бебе.Най-добрите доктори все някак си са успели да я вдигнат на крака часове след раждането ,освен това сто про в двореца ще има още поне дузина лекари които да я наглеждат още месец най-малко.
103
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а сега ми кажете, читателките на споменатия вестник и Херцогинята на Кембридж по какво си приличат? даа жени са!? и още по какво?