Джесика Алба: Разплаквала съм свой служител

Звездата споделя, че е взискателна шефка в компанията си Honest
21
Джесика Алба: Разплаквала съм свой служител
Снимка: splashnews.com

Джесика Алба признава, че е строга шефка на своите служители в компанията си за бебешки био продукти Honest Company. Красивата холивудска актриса вече няколко години разпределя времето си между киноиндустрията и частния си бизнес, който е доста успешен.

34-годишната сексапилна брюнетка, която е лице на Braun, позира за корицата на списание More (май/2015). Ето какво споделя тя пред изданието:

За своите управленски умения: "Понякога имам твърде железен юмрук, който изобщо не е в кадифена ръкавица. Твърде директна съм като изказвам мнението си и ми се е случвало да предизвикам сълзите на свой служител. Обикновено пояснявам, че позицията ми не е лична, а че мисля най-вече за това как работата да се свърши максимално добре."

За това, че е жена шеф: "Моите бизнес партньори са мъже. Всеки път, когато кажа нещо, което противоречи на тяхната интуиция, те се прибират у дома и говорят с жените и съпругите си. На следващия ден обикновено се съгласяват с моето становище. Така че това е начинът, по който се справям. "

За това, че се приема такава, каквато е: "Чувствам, че се намирам на точното място в точното време за мен и гледам някой да не ме изтласка от пътя ми."

За да видите снимките на Джесика за More, както и тези от последната ѝ кампания за Braun, влезте в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато човек се самозабрави, толкова се "изкривява", че започва да си вярва, за съжаление и в БГ, ги имаме такива примери. Хареса ми написаното тук, че трябва да си лидер. Главозамайващата и кариера и мисли, че и позволява да тъпче и да мачка, как не се е сетил някой да я осъди за психологически тормоз, поне това там е възможно. Това, че има хубави крачка, не и дава право да се държи така с хората. Особено ми "хареса", за бизнес партньорите и като се приберат вкъщи...смях.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това е жизнената и философия значи че е разплаквала и доста мъже и то не в леглото.
7
4
 
12
 
! Отговори
NoLogo преди 8 години
До Анонимен #7Бе, като гледам как пишеш "4" вместо "ч", май ти си ограничения.А мацката е страхотна, за това две мнения няма!
6
5
 
17
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Не се прави на ударен, има само една държава в света, която нарича себе си "Америка" и това е САЩ. Останалите се делят на националности, които ти не спомена, а аз ти ги изброих по континенти (да не стане грешка) :))
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 2"Най красивите жени са в Южна Америка, Азия и Европа, американските ти чупакабри са назад на опашката."Южна Америка не е Америка... казваш...
4
5
 
19
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Най красивите жени са в Южна Америка, Азия и Европа, американските ти чупакабри са назад на опашката.
3
2
 
47
 
! Отговори
Оби преди 8 години
"Разплаквала съм свой служител" - това не е повод за гордост. Работя в частна фирма от 20 години. Имам щастието прекият ми началник да лидер, не шеф. Тя е жена и е адски далеч от принципа "хващаме се и вдигаТЕ". Винаги намира решение на даден проблем, умее да ни стимулира с личен пример и при гаф винаги застава пред теб, не зад! Царица е в "набиването на обръчи"... :)))))), но без да те докара до рев или унижи. Малко са такива като нея и затова казвам, че е късмет да работиш с такъв човек.
2
49
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-красивите жени са американките!
1
7
 
33
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Дали ще изнасилва подчинените си ? Искам да работя в компанията и !