Новите попълнения към тима на Victoria`s Secret

Ето кои са свежите Ангели на престижната марка за бельо
11
Новите попълнения към тима на Victoria`s Secret
Снимка: Victoria`s Secret

Една голяма радост за мъжкото око и силна доза мотивация за жените – това са най-честите определения, които се дават по повод ревютата на Victoria`s Secret.

Марката за бельо е известна с това, че успява да събере на едно място най-сексапилните жени от цял свят и да ги разсъблече пред милионна аудитория.

Интересен факт е, че участието в отбора на ангелите е и един изключителен трамплин за кариерите на много от иконите в индустрията.

Наоми Кембъл, Хайди Клум, Хелена Кристенсен, Жизел Бюндхен, Миранда Кер, Тайра Бенкс и Каролина Куркова са част от бившите звезди на подиума.

С днешна дата, едно от най-обсъжданите събития е допълването на екипа от богини, които ще имаме удоволствието да видим редом до Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Бехати Принсло и други.

Официално, марката обяви, че попълненията тази година ще бъдат точно десет, и за да подкрепи това твърдение, създаде специална фотосесия с новите лица... голи.

Черно – белите кадри представят пет нови момичета – Стела Максуел, Сара Сампайо, Кейт Григориева, Тейлър Хил и Жасмин Тукс.

Останалите дами са Марта Хънт, Жак Жагациак, Лаис Рибейро, Елза Хоск и Роми Стридж.

Можете да видите кадрите в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ха ха орязаха името на момичето Rommi Stridge
5
1
 
2
 
! Отговори
Манджия преди 8 години
Одобрявам 3 от петте , "*то" ми е фаворитка !
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има интересна история около Victoria's Sеcret, която мнозина от вас навярно не знаят. Научих я от един филм по действителен случай. Основателят на тази фирма е Рой Реймънд, който я продава забележете - само за 1 милион долара през 1982-ра година. Години след това, същия човечец скача от моста Голдън Гейт в Сан Франциско и остава двете си деца сираци, които тогава са били в юношекса възраст. Кофти решение, да продадеш компания, която би могла да прави милиарди долари след това.
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-скоро кокали на килограм
2
1
 
12
 
! Отговори
mda преди 8 години
До АнонименНе можеш да си я позволиш цената им на час ;) може да пробваш за усмивкйа по радиото с годишната заплата...
1
3
 
6
 
! Отговори
курт преди 8 години
Може ли да съм по средата?