Кейт Бланшет разкрива, че е имала връзки и с жени

Актрисата не се определя като лесбийка
15 май 2015 08:00, Теодора Драгоева
3
Кейт Бланшет разкрива, че е имала връзки и с жени
Снимка: Variety

Кейт Бланшет разкрива в новия брой на списание Variety, че е имала "много" романтични връзки с жени, преди да срещне и да се влюби в мъжа си Андрю Ъптън, преди повече от 18 години.
45-годишната австралийска актриса има трима сина от своя съпруг режисьор, а наскоро двамата си осиновиха и момиченце.

Този месец Бланшет украсява корицата на изданието, която е посветена на филмовия фестивал в Кан.
В момента Кейт е звезда в лентата "Carol", където всъщност играе лесбийка и има интимни сцени с актрисата Руни Мара.

На въпроса дали преживяванията в новия ѝ филм са били новост за нея, тя възкликва неочаквано: "Не, в реалния живот съм имала много романтични преживявания с жени", с което звездата може би цели да предизвика шум около себе си.

Все пак носителката на два "Оскар"-а отказа да нарече себе си лесбийка, нито пък дава яснота каква е точно сексуалната ѝ ориентация.

Запитана от Variety защо никога не е споделя лесбийските си преживявания, тя казва: "Никога не съм мислила за това, като за някаква тайна, която трябва да бъде разкрита."
Освен това актрисата казва, че никога няма да се присъедини към Twitter, защото: "Мисля, че ще се озова в клиника. Социалните мрежи водят до пристрастяване."

В момента Кейт и семейството й се готвят да се преместят от Австралия в САЩ, тъй като Ъптън скоро приключва мандата си като директор на театъра в Сидни.

Вижте снимките на Кейт за изданието в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
много интересно преди 8 години
кейт бланшет изглежда страхотно и изглежда най-накрая са намерили друга актриса за 2рата женска роля (че нещо май е липсвала дълго време), но не е ли малко hardcore shot с руни за новела базирана на "един поглед" (понеже хайсмит е писала романа на базата на това). не знам на кой му изглежда "оптимистичен" този роман, предполагам на хетеросексуалната мъжка публика. погледнали се, айде стига им толкова. верно е че иначе може да премине към някой друг специфичен жанр, особено обичан от мъжете, ама.