Бионсе излива вино за хиляди в зелено

Вбеси феновете си като изля едно от най-скъпите вина в света
20 май 2015 17:34, Мария Дуковска
21
Бионсе излива вино за хиляди в зелено
Бионсе; Снимка: Twitter
Бионсе и Джей Зи са сред най-влиятелните двойки в света и за никого не е тайна, че певицата сама изкарва милиони долари всяка година.
 
Като много известни личности, Бионсе също показа своята финансова стабилност и склонността ѝ да пилее хиляди долари. Това обаче вбеси много от нейните фенове.
 
Видеото към новата песен на звездата в дует с Ники Минаж се появи ексклузивно в Tidal, а малко след това изтече и в YouTube, откъдето пък по-късно бе свалено. Момент от видеоклипа обаче се разпространи в Twitter и буквално подпали страстите (в лошия смисъл на думата) на много от почитателите на Бионсе.
 
На скандалния кадър се вижда как звездата е в басейн и излива бутилка скъпо пенливо вино във водата. Един от потребителите на социалната мрежа сподели, че цената на само една бутилка от това вино може да се равнява на цял студентски заем.

Става въпрос за виното "Armand de Brignac", известно още като Ace of Spades, а цената му варира между 300 долара и зашеметяващите 20 000 долара. Бионсе обаче вероятно не трябва да плаща нито цент за тази своя приумица, тъй като съпругът ѝ Джей Зи наскоро купи компанията производител на това вино.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: виноБионсебиоДжей Зи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
333 преди 8 години
Незнам за другото, ама на снимката е направила ужасна физиономия
14
0
 
0
 
! Отговори
mdaa преди 8 години
До ЧекистПлюсче!20 000 е струвало вчера, днес - повече, утре - кой знае.
13
0
 
7
 
! Отговори
бай гюро преди 8 години
Щом го излива значи е гадно. Ако ще и 5000000$ да е бутилката.а и като гледам не го пият много в кръчмата.
12
2
 
3
 
! Отговори
пропаганда преди 8 години
Ха ха ха нахранетеАфрика , ха ха ха африканците в африка са си бедни африканци , африканците в Европа са си нахранени африканци , ама африканците в сащ са милионери всичките щот са хай тек , чакат се богати латиноамериканци , индианци и азиатци ха ха ха.
11
1
 
11
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До Анонимен 11Начин или не начин на живот, не знам. Далече сам от рапа и Беонсе, но от статията която се тиражира по медийте, разбрах какво е името на виното, че го владее Джей Зи и че има бутилки по 20 000 долара (може и от вчера да ги има).Утре може да напише, че е газирана вода. Важното е, че днес се запознахме с виното и цената му. Щом Беонсе пие от него, значи си струва 20 000 долара...
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Чекист Ха реклама а ако това наистина е начинът и на живот !? А знаеш ли колко негрота умират от глад в Африка ? Какво да си мислят те ако могат да видят това !?
9
1
 
17
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Хубава реклама с много малко кинти. Добър ход...
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Постигнала е целта значи. Сега всички знаят че "Armand de Brignac" е много скъпо и ексклузивно вино, което е добре дошло за бизнеса на съпруга и - идеална реклама за скромната инвестиция от по-малко от 20к$. Ако бяха пуснали например реклама по телевията щеше да им излезе много по-скъпо и неефективно. Честито на печелившите!
7
0
 
9
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Както е написано заглавието, аз го разбирам така че тая разлива виното по зелените площи :D Некадърна работа от страна на журналята... ама ко да ги прайш, те толкова могат :D
6
1
 
6
 
! Отговори
hmn преди 8 години
туитър истерията е нормална част от някъв продъкт плейсмънт. да ви имам новината, ей...
5
8
 
16
 
! Отговори
РОМб преди 8 години
МРЪСНИ АМЕРИКАНСКИ ***
4
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че излива скъпо шампанско в клип на песен, не означава, че излива скъпо шампанско в действителност, в бутилката може да има всичко, нарича се реквизит.
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
егати рекламатада не говорим, че само тя знае какво излива
2
2
 
59
 
! Отговори
дървен философ преди 8 години
Хубаво де, ама не винаги в киното (видео клиповете) нещата са истински, та може и газирана вода да излива, ама айде да ревнем всички срещу световната несправедливост. А и да е истинско, кво от това, има пари - харчи си ги както й е кеф на жената. Ай стига молим въ :)
1
0
 
41
 
! Отговори
Любо преди 8 години
Пиратството му е майката , дс усетят *** дебелия .