Славена Вътова: За мен щастието е да обичам

Мис България 2006 скоро ще стане майка
22 май 2015 13:42, Теодора Драгоева
28
Славена Вътова: За мен щастието е да обичам
Снимка: Личен архив

Преди почти цяло десетилетие на модната сцена у нас се появи едно младо момиче, способно да обезоръжи всеки със своята неподправена усмивка, нежност, красота и чар.
Сега, Мис България 2006 Славена Вътова, продължава да бъде все така прекрасна. Тя е сред примерите, които разбиват клишето, че една добре изглеждаща жена не трябва да се откроява с особен интелект.

За Славена със сигурност може да се каже, че е интелигентна и здраво стъпила на земята. Тя излъчва позитивизъм, вероятно защото напоследък животът ѝ е низ само от щастливи събития.

Преди няколко месеца красавицата се омъжи за своя любим Юлиян, а много скоро двамата трябва да станат родители на момиченце.

За предстоящите нови емоции, промените в живота, любовта, щастието и още нещо, Славена Вътова разказва в едно откровено интервю:

Скоро ще станеш майка. Вълнуваш ли се, има ли някакво притеснение, въобще как се чувстваш?

Вълнувам се, разбира се! Притеснена не бих казала, че съм – по-скоро има едно нетърпеливо очакване... Знам, че ни престои най-неописуемото щастие на света и хем искам вече да се случва, хем знам, че всичко настъпва в най-правилното време, така че просто трябва да сме търпеливи.

Безспорно да бъдеш майка е най-важната работа на света. Какви са плановете ти – ще посветиш времето си изцяло на своята дъщеря или ще съчетаваш родителството с ангажиментите си?

Аз се чувствам щастлива, когато съм активна и без никакво съмнение дъщеричката ни ще получи цялата обич и внимание, но това в никакъв случай не контрастира с плановете ми за работа. На мнение съм, че трябва да се полагат усилия да се доближим максимално до ежедневието, което сме имали преди да бъдем родители, за да можем да се чувстваме щастливи и пълноценни както в личен, така и в професионален план.

Останалата част от интервюто, както и галерия със снимки, можете да видите в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато има Славени,Неколети и Златки ще тънем в необразованост.Тя обичала да обича! Пълна тъпня! Това чувство е заложено във всеки индивид и *** е майка защото си обича кученцата! Освен да обичаш друго можеш ли да правиш? Има личности,които ще им мине велика инженерна мисъл или в науката ще сътворят нещо и ще дадат на човечеството или на държавата си някаква придобивка и с това ще лъснат по списания и сайтове.Не като твоите ""велики"" прозрения за любовта.Елементарна си Вътева!!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Славена Вътова: За мен щастието е да обичам някой с много пари.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нацелили са я в грешната дупкастават и грешки
21
0
 
1
 
! Отговори
bai mangu преди 8 години
Bivshiyat zatvornik julian uspya da izmykne $4.5 miliona dolara bonus... Slavencheto sega shte gi izpapka.
20
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Красива е, дано да роди повече българчета - бели и красиви като нея.
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мале -колко девствени мъже се събрали в коментарите :)) ся жените не трябва да правят секс докато някой мъж не им позволи ,нали/или до 2то пришествие /:)) .вИЖ Я ТАЗИ -правела секс ,че и позабременяла даже ...как може???
18
3
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
До Анонименя кажи в какво се състои твоето /и на голяма част от мъжете в България /щастие -само ЕДНА ЖЕНА +ДЕЦА ли беее ,леле не думай ,мъжете си мечтаят само за сериозна връзка и деца ,тц,тц ..../разбиар се междувременно може се ''лупкат ' 'с някоя като Славена -моделка ,чалга дива ,плеймейтка ,ам то не се брои деееее
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Луд с Мотика -кой ли -писаха тук /ако може се вярва на днес-а / че е българин, с ,американско гражданство ,работел във финансовата сфера .Та Славенчето се е ориентирала -не се тревожи за нея .
16
0
 
5
 
! Отговори
asd преди 8 години
slavencheto inteligentna? llol opravihte mi denq ima na kakwo da se smeq do utre
15
4
 
3
 
! Отговори
яко се клеца тази преди 8 години
тая е голяма скрита лимонка... дали се е гледала в pornhub..???!!!!
14
1
 
13
 
! Отговори
ех преди 8 години
ех Славенче , откъснали са ти цветето не ами направо саксията ще ти се разбие, честито и жива здрава
13
6
 
27
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Тая след толкова клипчета за възрастни из нета, най после някой успя да й напълни бункера. Кой ли е тоя пропадналия само не знаm. Цялата държава да му се смее :D
12
2
 
4
 
! Отговори
:D преди 8 години
I miskite vi i ...
11
1
 
14
 
! Отговори
тома неверни преди 8 години
Ой на дядя,кой ти развали талията миличко?
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубава жена, но както всички мисли и плеймейтки имаше доста съмнителни връзки с доста съмнителни хора, боксьори, борци и не знам си какви. Този сегашния според публикуваните информации също не е цвете, но тя да му бере гайлето.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Жбиии - има ли го в нетя?
8
4
 
27
 
! Отговори
Жб преди 8 години
И тая е с видео като на галенчето.
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дам... всички наши дзвизди и миски първо минават през порно-кастинг.
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Елемагjulian tzolovтова е мъжът и. лежал е за финансови измами в сащ
5
0
 
25
 
! Отговори
... преди 8 години
Тя става Мис България, когато е 10клас. Учеше в МГ в Шумен, където учих и аз. Приятелят й тогава беше обикновено момче. Сега не е с него. Стига говорихте наизуст.