Джейсън и Роузи обичат да плуват пияни в басейн

Актьорът и моделът са заедно от пет години
27 май 2015 23:00, Теодора Драгоева
8
Джейсън и Роузи обичат да плуват пияни в басейн
Снимка: gettyimages.com

Джейсън Стейтъм заяви, че обича да прекалява с алкохола в компанията на своята красива половинка Роузи Хънтингтън-Уайтли, особено когато е свободен откъм ангажименти. 47-годишният британски екшън герой, който има връзка с 28-годишната блондинка вече пет години, казва, че двамата обичат да разпускат с алкохол в дома си в Лос Анджелис.

На въпроса какво обича да прави заедно с Роузи, Джейсън казва пред списание Esquire: "Обичам когато двамата сме свободни и можем да се напием и да плуваме в басейна ни".

В момента Стейтъм е звезда в комедията с Мелиса Маккарти и Роуз Бърн "Spy". Той разкрива пред изданието, че първоначално е бил притеснен дали ще се справи с главната роля в комедията, но сега мисли, че тя ще стане хит.

Джейсън заявява: "Винаги съм се съпротивлявал да се снимам в комедии, защото те са или брилянтни, или ужасни. В екшън филмите поне има състезание с коли, което все на някого ще допадне, но лошата комедия си е просто боклук".

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готини са!Тя е красива и млада, той - не, но за сметка на това има мъжкарско излъчване!Да внимават с пиенето и басейните, че стават сакатлъци!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен:Мисля, че "човекът" има бая повече "възможности" от повечето български актьори, плюс тялото и каскадьорските умения. А нашите "актьори" посмъртно не могат да направят екшън, даже и с по трима каскадьори на "актьор".
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За комедията се изисква да имаш актьорски талант, докато за екшъните с коли - не толкова. Затова човека се е насочил според възможностите си.
3
0
 
2
 
! Отговори
'48 преди 8 години
Блъди Факааа!!!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е шукаритетна таз Розиту брееее. Взимам я веднага за жинъ.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готин е, но винаги ми е приличал на шиптър...Знам, идиотско е от моя страна, но на! Не можах да се въздържа...:)