Бен Афлек и Дженифър Гарнър ще се развеждат?

Според последните слухове съпрузите са се разделили преди месец
28 май 2015 13:54, Теодора Драгоева
8
Бен Афлек и Дженифър Гарнър ще се развеждат?
Снимка:gettyimages.com

Бен Афлек и Дженифър Гарнър са се разделили тайно и се подготвят за развод, твърдят жълтите списания OK! и National Enquirer.

Те са една от любимите двойки на Холивуд и крахът на брака им би бил разтърсващ за феновете им. Според слуховете съпрузите са в много влошени отношения от доста време насам.

Актьорската двойка е женена от 2005 г. и има три деца – дъщерите Вайълет и Серафина и син Самюъл. Според изданията двамата ще трябва да разделят около 150 милиона щатски долара, ако наистина стигнат до развод.

Медиите твърдят, че 42-годишният Афлек и 43-годишната Гарнър не живеят заедно поне от един месец. Двамата трябва да празнуват 10-ата годишнина от сватбата си на 29-и юни, но според информациите това едва ли ще се случи.

Твърди се, че те са нещастни заедно от няколко години и че не са се разделяли в името на децата. Източник, близък до чаровната актриса, твърди пред изданието: "Всъщност Джен се подготвя емоционално за тази раздяла от известно време. Тя ходи на терапевт и обмисля живота си на самотна майка".

Според много източници основният проблем в брака на двойката е страстта на Бен по хазарта и нощния живот.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
До 6 политолог преди 8 години
*** нещастен! Престани да пълниш мненията под всяка статия с едно и също скудоумие.
4
7
 
6
 
! Отговори
политолог преди 8 години
Нямам нищо против различните мнения по политическите въпроси . Имам обаче против злобата на червените *** , без никаква аргументация , а само изпълняване на указанията от сайтове като Днес или Блиц . В Днес работят някакви *** хора , които си мислят , че сме 1945 г. и трият и плюят всяко различно мнение . Добре и какво постигнахте, ГЕРБ бие БСП с двойно и вече тройно повече гласове. Това го пиша за да разберат нормалните хора , че от такива сайтове няма нужда .
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Бен не са му виновни жените, а пристрастеността му към хазарта. Дженифър Гарднър е до него доста години, роди му деца, но никой не може да му помогне когато той не може да се справи със славата и парите и не знае кога да спре.
2
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Бен не му върви с жените. Помня навремето как в последния момент отмениха сватбата си с Дженифър Лопес. Симпатяга, ама с жените все накриво. Има и такива хора.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас !