Брус Дженър: Наричайте ме Катлийн!

Доведеният баща на сестрите Кардашян официално смени своя пол
14
Брус Дженър: Наричайте ме Катлийн!
Снимка; Vanity Fair

"Наричайте ме Катлийн" - с тези думи и с корица на списание Vanity Fair, Брус Дженър официално промени своя пол и дебютира като жена.

Доведеният баща на Ким, Кортни, Клое и Роб Кардашян призна по-рано тази година, че преминава през тежък етап за смяна на пола.

65-годишният ексолимпийски спортист вече ще носи дълга коса и женски дрехи, и ще се представя с името Катлийн.

"Ако лежах на смъртния си одър и бях запазил тази своя тайна, щях да съм убеден, че съм пропилял живота си", казва Катлийн Дженър в изданието.

Тя допълва, че все още не е преминала през генитална хирургия, защото е претърпяла много тежка операция на челюстта, в името на това да има по-феминизирана визия.

"Може би станах маратонец, именно защото бягах от много неща. Горда съм от това свое постижение. През последните няколко дни, докато правих тази фотосесия, аз най-накрая бях тази себе си".

Катлийн добавя: "Не искам аплодисменти или потупване по гърба. Става въпрос за моя живот. Брус живееше в една лъжа. Той пазеше тайна, от сутрин до вечер. Катлийн няма тайни. Тя е свободна. Тя е по-добър човек от Брус".

Миналата година Брус се разведе с риалити звездата Крис Дженър, след 22 години брак. Той има две дъщери от Крис – Кайли и Кендъл. Освен това има още четири деца от предишните си два брака.

През последната година той претърпя няколко операции в името на това да стане жена – увеличи си устните, махна си адамовата ябълка, а както се вижда си е увеличил и бюста. За първи път той призна своята транссексуалност в интервю с Даян Сойър преди около два месеца.

Още новини  за звезди, четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
Би било по-лесно да отвориш няколко образователни статии и да прочетеш малко повече за транс хората и всичко свързано с тях. Не си прави прости заключения...защото по този начин изглеждаш смешно в очите на хората. Той/тя за разлика от останалата част от семейството си е работил/а за да е това, което е... не е станал/а известна като "дъщерите" си. Под натиск от медии и т.н. човек понякога е длъжен да влиза в дадени норми...но понякога не се издържа. Ето това е подобен пример.
10
3
 
7
 
! Отговори
ХъниБуБу преди 8 години
"Клое", "Катлийн" ...уволнете си преводача! Определено не си върши добре работата. Колкото до КЕЙТЛИН да й е честито. Хубаво е да се живее свободно и всеки едни от нас го заслужава. :)
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо трябва да се осведомяваме за всички болни същества на планетата, а отгоре на всичко и да се натрапва, че това е нормално???
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, това доведеният ти баща да е по-готина мацка от теб сигурно трудно се преглъща ;)
7
2
 
13
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Тоя щом Лейбовиц не може да го накара да изглежда като човек сметай къв е фрик. Тва къв бой може да му се спретне у някоя ромска маала тука :)
6
0
 
9
 
! Отговори
гост преди 8 години
Наричайте ме мамо, бичес!
5
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната Евро-Атлантическа "ценност"
4
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че какво му е лошото на официалното обръщение "безполов ***"? Не е нужно да фамилиарничим с имена.
3
1
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Доооооооооооооооооообре!
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, на дяда, ще те наричам както си искам, палавнице !
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне на днешния ден можеше да ни спестите изцепките на това психично болно семейство.