I'll be back! Арнолд "оживя" в музея на "Мадам Тюсо"

Със сигурност тези хора никога няма да забравят посещението си
19 юни 2015 19:15,
17
I'll be back! Арнолд "оживя" в музея на "Мадам Тюсо"
Снимка: YouTube

Безспорно най-известната роля на Арнолд Шварценегер е от филма "Терминатор". За да развълнува феновете си, или може би по-скоро да ги уплаши, актьорът отново влезе в ролята на терминатора и се превърна в собствената си восъчна фигура в музея на "Мадам Тюсо".

Нищо неподозиращите посетители спокойно прегръщат актьора и си правят снимки с него, мислейки го за обикновена восъчна кукла. Но изведнъж Арнолд "оживява". Ужасени и стреснати, но секунди по-късно искрено щастливи, феновете на актьора никога не ще забравят посещението си в музея в точно този ден.

Облечен точно като героя от филма, с кожени дрехи и авиаторски очила, превъплъщението на актьора по нищо не отстъпва от восъчната фигура на младия Терминатор. А гримьорите са се постарали достоверно да украсят лицето му, за да пресъздадат изгарянията от лютите му битки.

"Правя забавни неща от време на време, за да накарам хората да обърнат внимание на нещо много близко до сърцето ми. Това е суета, а проект за силата на извънучилищните програми в живота на децата, заради което още преди 25 години стартирах програмата "After School All Stars", споделя актьорът пред „Дейли мейл“.

"В 70% от семействата двамата родители работят, а на децата им липсва внимание след училище. А те се нуждаят от него“, казва още Шварценегер.

Основана през 1992 година програмата подпомага финансово младежи от цяла Америка. По време на заниманията си, през лятото и след училище децата има академични и спортни състезания, забавни игри и куп емоции. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
терминатор 1/2 матрицата и интерстелар.. това е другото е боза
11
0
 
3
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
хаххаха как каза на оня в камионетката GET OUT и стои такъв сериозен и човека отвори вратата и посегна да слиза хаххаххаха дали не се стресна яко хаххаха
10
0
 
3
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Terminator.dumata e dostatuchna
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
10-ти К'во приказваш ве, аз първият ми филм на Арни беше Командо..*** екшъна за него време....хвърли ме в потрес защото и бях дете...а на Слай беше първият ми филм Рамбо 1. Този филм не само че ме накара да заобичам Силвестър като актьор, но за мен и до ден днешен си остава нак-великият екшън...пълен с такъв един особен заряд и драматизъм.Иначе на бат Арни за мен най-великата му реплика беше в Терминатор 2, когато каза на рокера "Трябват ми, ботушите ти, дрехите ти и мотоциклета ти".))))))
8
0
 
7
 
! Отговори
Терминатор преди 8 години
Достатъчно е да изгледаш 2-3 филма на Арнолд и Слай от 80-те, толкова много тестостерон има, че и жена да си - ще ти порасне брада.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2 са екшън легендите в киното- едната е бат Арни, другата е бат Слай!Тези двамата имат някаква особена харизма, които другите нямат.Най-големите!
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Арнолд е невероятен и вдъхновяващ. И като актьор, и като спортист. Има уникално виждане за живота, спорта и киното, никога не се е притеснявал да го изкаже на глас, и винаги поднесено с уникалния му акцент и чувство за хумор. Да е жив и здрав и още дълги години да ни радва с хубави филми!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Арнолд винаги е имал чувство за хумор дори и в най-сериозните му филми. Такива ги пуска едни... и съм сигурен, че тези реплики са негови.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още първата сценка като изплаши русата лелка с момиченцето Арни как ги пита докато са ужасени: "какво става"?)))
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е те това е наистина да те изненадат едновремено неприятно и приятно.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Терминатор 2 ще си остане най-великият фантастичен филм. Едва ли може да се направи нещо по-велико от него в този жанр. Поклон пред създателите му.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахааххаа...много хитра идея. Браво! Бат Арни как им взима акъла...муахахахахааа