Гаджетата на Тейлър Суифт забиват и приятелките й

Певицата е оплетена в много сложни интимни отношения
21 юни 2015 22:16, Мария Дуковска
4
Гаджетата на Тейлър Суифт забиват и приятелките й
Снимка; Instagram

Има сериозна, шокираща връзка между гаджета и най-добрите приятелки на Тейлър Суифт. За добро или за лошо, животът и романтичните връзки на попзвездата са били обект на дискусии много пъти в медиите.

Една от причините за това е, че певицата редовно си хваща за гаджета известни мъже, сред които са Джейк Гиленхал, Джон Майър, Джо Джонас, Хари Стайлс и др., а след като връзката ѝ с някой приключи, тя пише песни, посветени на провалената ѝ любов.

Най-ранните тийн любовни отношения на Тейлър са със средния от братята Джонас и с актьора от "Здрач" Тейлър Лаутнър. Най-бурният ѝ роман, но и краткотраен флирт беше със звездата на One Direction - Хари Стайлс.
Най-огорчена пък Суифт остана след раздялата си с Джон Майър, който в момента излиза с Кейти Пери. 

В цялата тази история, обаче има една много интересна нишка - знаменитата блондинка се няма нищо против приятелките ѝ да излизат с бившите ѝ гаджета.

Пример за това е Джиджи Хадид, която наскоро започна връзка с Джо Джонас. В същото време Тейлър излиза от няколко месеца с диджей Калвин Харис, който е екс половинка на нейната приятелка и колежка Ели Голдинг.
Изглежда изпълнителката на хита "Crazier" няма проблем с тези странни взаимоотношения. Сега остава само да приобщи към приятелската си компания Рита Ора, която беше гадже на Харис до миналата година.

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои от нейните приятелки са имали отношения с нейни гаджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ако си приключил с такива отношения, какво против да имаш. Кофтито е, когато още си във връзка и някой френд се намеси. Тогава край и с връзката, и с приятелството.
3
4
 
21
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 8 години
да жевее БОЙКО БОРИСОВ!
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джейк ДЖИЛЕНХОЛ се пише на български не Гиленгал.
1
2
 
30
 
! Отговори
WTF преди 8 години
всички *** , един път се живей