Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявиха развода си

Холивудската двойка слага край на 10-годишния си брак
14
Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявиха развода си
Снимка; gettyimages.com

Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявиха официално, че се развеждат само един ден след 10-годишнината на брака им.

Холивудската двойка казва в обръщението си към медиите: "След дълго и внимателно обмисляне, ние взехме трудното решение да се разведем. Ние се надяваме да запазим любовта и приятелството си един към друг и ангажимента към отглеждането на нашите деца, чиито личен живот и да искаме да бъде уважаван по време на този труден момент."

Слуховете, че Бен и Дженифър са се разделили се появиха в края на април, когато на нейния рожден ден той беше забелязан сам в Канада, без брачната си халка.

Двамата актьори имат три деца - Вайълет (9), Серафина (6) и Самуел (3), за които ще търсят съвместно попечителство.

Според слуховете, Афлек и Гарнър са решили да уредят своя развод цивилизовано и по взаимно съгласие. Двойката няма намерение да води разгорещени съдебни битки.

Според законодателството на Калифорния, поради продължителността на брака, Дженифър ще получи половината от състоянието на мъжа си, което се оценява на 150 милиона щатски долара.

Преди дни пред дома на съпрузите в Пасифик Палисейдс бяха забелязани товарни камиони и хамали, които очевидно изнасяха вещите на звездата на "Арго".

Бен и Дженифър се влюбиха на снимачната площадка на филма "Daredevil" през 2003 г., а сключиха брак на 29 юни, 2005 г.

Според източниците, основен проблем за краха на брака им е страстта на Афлек по хазарта и нощния живот.

"Те са опитваха да закрепят брака си в продължение на много години", казва приближен до двойката. "Джен в крайна сметка осъзна, че търпението ѝ се е изчерпало и че най-хубавото нещо, което могат да направят с Бен е да се разделят за доброто на децата."

Още новини за звезди можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
1
 
! Отговори
честит преди 8 години
поради продължителността на брака, Дженифър ще получи половината от състоянието на мъжа си, което се оценява на 150 милиона щатски долара.---заради тезуи особености на законодателството в САЩ, винаги съм се чудел що мъжете се женят. Не само в САЩ. За да хрантутят после некоя?Ми като ме обичаш ще живееш с мен без брак, какъв е проблема ? Нали е заради любовта, не е заради парите. нали сега еманципация, едно-друго ?Опа , нещо май...И има толкоз *** де на 19-20 се изпожениха ...камили
9
7
 
2
 
! Отговори
честит преди 8 години
жинурята си мислят, че са вързали с децата мъжете с менгеме през таш...ците. В момента, в който и кажеш ..аре детето, куфарите и при майка си... друга песен запаяват !! хахахахахахаа ахахабах
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, че и със 75млн., ще успее да живее, а и не е прекратил кариерата си, ще поработи още 10-20 години и ей ги пак 150.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дреме ми на маншета
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами добър предбрачен договор е сключила момата. Тя също е актриса и печели добре. Нейното обаче си остава нейно, а на балъка Афлек състоянието се стопява наполовина.
5
0
 
6
 
! Отговори
от 3 преди 8 години
изречението не е съставено /преведено правилно, и това е практика тукнямах предвид смисъла
4
8
 
8
 
! Отговори
ив преди 8 години
М!ислеех си,че прилича на *** само във филмовите си роли.Лъгал съм се!
3
1
 
8
 
! Отговори
Невен преди 8 години
До 3: Значи, че още се обичат и уважават, но само това не стига за един брак.
2
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
какво е това изречение:"Ние се надяваме да запазим любовта и приятелството си един към друг и ангажимента към отглеждането на нашите деца, чиито личен живот и да искаме да бъде уважаван по време на този труден момент."
1
3
 
7
 
! Отговори
SA преди 8 години
До ГошуАма никой пък не го е карал да се жени-пак може да има жена и деца!Като футболистите са тия,но май си е бизнес това нещо да ти кажа!