Даниъл Радклиф с най-привлекателни задни части

Актьорът оглави палава класация
1 юли 2015 12:19, Петя Славова
6
Даниъл Радклиф с най-привлекателни задни части
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Даниъл Радклиф, прочул се с ролята на магьосника Хари Потър във филмовата поредица по романите на Дж. К. Роулинг, оглави "палавата" годишна класация за известни мъже с най-привлекателни задни части, съобщи Контактмюзик.

В допитването са участвали над 10 000 британци, пише БТА. Радклиф е предпочетен пред актьора Джейми Дорнан, който изпълни ролята на милиардера Крисчън Грей във филмовата адаптация на еротичния бестселър "Петдесет нюанса сиво". Трети в своеобразната класация е тенисистът Анди Мъри. Челната петица се допълва от актьора Идрис Елба и носителя на "Оскар" Еди Редмейн.

Привлекателните задни части на певицата и актриса Ким Марш й осигуриха титлата при дамите. Марш не пропусна по шеговит начин да благодари за признанието. "Благодаря от сърце и задни части за оказаната ми чест. Тя е напълно неочаквана за мен, но я ценя високо. Поласкана съм. Явно усърдните ми тренировки са дали резултат", заяви Ким Марш.

Челната петица на известните британки с най-привлекателни задин части допълват бившата звезда от сериала "Коронейшън стрийт" Мишел Кийгън, телевизионната водеща-ветеран Каръл Вордърман, която е печелила титлата през 2011 и 2014 г., актрисата Аманда Холдън и звездата от "Великият Гетсби" Кери Мълиган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Даниъл Радклиф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нездрав интерес е това. Гнусен! И какво ме интересуват предпочитанията на британците, известни с нетрадиционните си вкусове? И на саудитите? Писна ми от гаргарата на тази тема.
3
1
 
5
 
! Отговори
Евгени Минчев преди 8 години
Ам'че той неведнъж е казвал, че левият тротоар му е близък :-)Там, на левия тротоар, тез с убавите задни части ги ценят... ;-)
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми той е бездарен във всяко друго отношение поне с г*з да блесне
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"с най-привлекателни задин части"ЗАДНИ, НЕ ЗАДИН.Инсталирайте си речник на компа бе, хора. Такива грешки и компютърът ги хваща.