Кейти Пери: Горда съм, че съм жена-шеф

Според Forbes певицата е най-високо платената жена-знаменитост в света
7
Кейти Пери: Горда съм, че съм жена-шеф
Снимка: сп. Forbes

Преди дни списание Forbes обяви Кейти Пери за най-високоплатената жена в световния шоубизнес. Повод за престижната титла е фактът, че 30-годишната певица е спечелила 135 милиона щатски долара за последните 12 месеца.

По този повод изпълнителката на хита „Dark Horse“ засне фотосесия за изданието и даде кратко интервю. Ето и няколко акцента от него:

За своята империя: "Горда съм с позицията си на шеф. Аз съм човек, който работи за своя собствена марка и компания. Аз съм предприемач и това не ме плаши. Всъщност няма нищо срамно в това да бъдеш жена-шеф."

За корицата си на Forbes: "Преди да приема офертата да бъда на корицата на Forbes, ми казаха, че много жени преди това са се отдръпнали от това предложение. Чудех се защо са го направили – вероятно са си мислели, че социално погледнато ще изглеждат като твърде надути жени, които се фукат с богатството си. Аз обаче не разбирам защо трябва да съм скромна или смирена в случая. Работя усилено и виждам плодовете на труда си реализирани. Това би трябвало да вдъхновява жените по света. Ние трябва да се гордеем с трудно спечелените си пари."

Вижте снимките на Кейти за изданието в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Iwan преди 8 години
Прочетете повече за MK-ULTRA. Кети Пери не случайно е на върха.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая е свестно, морално момиче от пасторско семейство, успя много в шоубизнеса, както е известно, хубавица е и пр. Изглежда идеалната жена. И все пак нещо липсва. Прилича на типичната селска сладурана, въпреки всичките си пари и успех.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С големи гърди всяка жена става шефка дали в службатаили вкъщи
2
5
 
3
 
! Отговори
ДМ преди 8 години
КУКУМЯВКА
1
2
 
9
 
! Отговори
! преди 8 години
Тая ако ми се помоли няма да и откажа туй-онуй.