Джо Манганиело: София не желае да снима филм с мен

Горещият актьор обяснява защо Вергара отказва да работи с него
3
Джо Манганиело: София не желае да снима филм с мен
Снимка: сп. Haute Living

Джо Манганиело обяснява защо едва ли някога ще се снима във филм заедно с бъдещата си съпруга София Вергара.
Горещият актьор от новия летен хит "Професия: Стриптийзьор 2” дава интервю в списание Haute Living (юли/август), чиято корица краси със снажното си тяло.

Ето и няколко акцента от интервюто с 38-годишният актьор за изданието:

За началото на връзката си с годеницата си София Вергара: "Тя току-що беше приключила своя дългогодишна връзка и аз знаех, че тя предпочита да бъде необвързана в този момента. Но веднага след първата ни среща тя знаеше, че няма да остане сама. Аз й казах: "Ако искаш да бъдеш необвързана, направи го, но тя не го направи." И двамата не желаехме връзка с друг актьор, защото работата ни предполага да се разделяме често по време на снимки. Но в същото време, актьорите се разбират помежду си най-добре."

За това, че едва ли някога ще се снима със София в един филм: "Тя се страхува от тази перспектива. Мисли си, че ще направим тъп филм като този на Бен Афлек и Дженифър Лопес ("Трудна свалка"). Аз й дадох един сценарий и я помолих да го прочете, защото в него имаше роля и за мен, и за нея, но тя го хвърли на земята и отказа да го види повече."

За това, че е готов да се снима в трета част на "Професия: Стриптийзьор": "Ние всички от екипа сме много привързани един към друг. С тези момчета се забавлявахме толкова добре! Бих се радвал да го направим отново."

Вижте снимките на Джо в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преводачът ви е пълно дърво
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи, Джо няма нужда да ми го снимате в лице, или пък с дрехи. И второ, името му се чете Маганело. Слушах едно интервю с него и той сам произнесе името си на 2 пъти така.