Животът на Жизел Бюндхен – низ от успехи

Какво разкрива за себе си моделът в Instagram
22 юли 2015 19:57, Мария Дуковска
2
Животът на Жизел Бюндхен – низ от успехи
Снимка: Instagram

Жизел Бюндхен е едно от имената, които всеки е чувал. Независимо дали покрай невероятното портфолио и утвърждаването ѝ като един от най-известните модели в света, или покрай красивия съпруг, Том Брейди.

Каквато и да е причината, неоспорим факт е, че красавицата постигна висоти в своята кариера като модел и за своите 35 години, които навърши на 20 юли тази година, със сигурност се радва на блестяща кариера и милиони фенове.

Моделът има изяви като актриса и продуцент, а освен това е официален Посланик на добра воля за Програмата за развитие на ООН.

Звездната кариера на красавицата започва в края на 90-те години и самата тя е обявена за първата от бразилките, които се радват на забележителни постижения в модната индустрия.

Важен момент е обратът и заменянето на така наречения „heroin chic“ – ерата, наложена от Кейт Мос и прекратена именно от Жизел Бюндхен.

Екзотичната моделка налага един нов модел за подражание – този на сексапилната жена и нейното завръщане.
Както голяма част от известните лица на модата, и Жизел е била част от ангелите на Victoria's Secret.

Красавицата носи емблематичните крила в периода 2000-2007 година и въвежда дори специфичен термин за ходене по модния подиум. „Конски ход“ представлява движение с високо вдигане на крака и като че „изритване“ напред.

От 2004 година насам, Жизел Бюндхен се води най-високоплатеният модел в света, а през 2007 година е обявена за 16-та поред в класацията за най-богати жени в сферата на забавленията.

Няма смисъл да изреждаме всички марки и модни къщи, за които красавицата взима участие, но пък събрахме за вас най-красивите моменти на Жизел Бюндхен от личния ѝ профил в Instagram.

Повече от тях – в  галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари