Гергана преоткри любовта след "Женени от пръв поглед"

Тя вече е щастливо обвързана с ММА боеца Деян Топалски
Обновена: 28 юли 2015 08:18 | 28 юли 2015 07:38, Михаела Лазарова
32
Гергана преоткри любовта след "Женени от пръв поглед"
Снимка: Личен архив

Лъчезарната и красива Гергана Капзамалова е позната на широката аудитория от риалити формата „Женени от пръв поглед“. Тя и телевизионният й съпруг се разделиха, но както се казва – всяко зло за добро!

Гери вече е щастливо обвързана с ММА боеца Деян Топалски. Двамата се запознават още преди време, но преоткриват любовта си наскоро.

Ето какво разказа тя специално за читателите на Az-jenata.bg:

Коя е Гергана във вашите собствени очи?

Трудно е човек сам да се определи, но със сигурност мога да заявя, че съм усмихната и безкрайно позитивна.

Какво е за Вас любовта като понятие, като усещане, като блян?

Любовта е най-святото чувство, което човек изпитва. И нямам предвид единствено любовта между партньорите, а обичта между хората. Надявам се все повече да осъзнаваме, че най-важните неща в живота са уважението, доверието, състраданието и искреността в отношенията помежду ни.

Неотдавна срещнахте любовта. Бихте ли ни разказали как се преоткрихте с Деян? Стана ясно, че се познавате отпреди. Какво Ви накара да го погледнете с други очи?

Понякога, за да намери верния път, човек трябва да премине през много криволичещи пътеки, да преосмисли поведението си и да оцени хора, които с отношението си показват, че са откровени и те приемат такъв, какъвто си. И както обичам да казвам – всичко се случва в точно определения момент.

Останалата част от интервюто може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
a преди 8 години
Как не я преоткри тая любов в строителен работник?
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам сценаристите на предаването как са решили, че Жоро IT-то ще бъде за тази. На тази си и трябва някой "бияч" бит в главата, бит бит, че сиво не е останало.
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ква е тая бе?
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяка жена с нормално количество акъл не би позирала така за снимка, освен ако не се самоиронизира умишлено. Тази не ми изглежда да си прави гъргара със себе си, а изглежда доста сериозно е заела позата :)
17
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кифла с мма боец - идеална комбинация
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е добре де, Герганче, как да те възприемем като хубаво, умно и позитивно момиче, каквото претендираш, че си, като постоянно си щракаш селфита в най-различни пози и ***, и през ден-два се подаваш от някой жълт сайт?! Умните жени не са известни само с това, че са известни, красивите жени не помпят мускули, които да показват, а позитивните не се оплакват от злобата срещу тях.Това си има други имена - нарцисизъм и ексхибиционизъм... Елементарно.
15
1
 
6
 
! Отговори
Баба Ванга преди 8 години
"..ще дойде ден, когато тези ще са на почит, времето ще е горещо и ще ядем замразена, подсладена вода на клечка.."Глава 1, "Пророчества за 2015"
14
0
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Що бе ,има време ,идват нови предавания,нови връзки
13
2
 
22
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Видяхме я тая в предаването. Пълен провал... Грозна, с голямо самочувствие без никакво покритие. И тая е звезда, така ли? Майко Българийо....
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да говори за любов жена, която е готова да се омъжи за първия срещнат без дори да го познава. Смешна работа. Който е взел интервюто не е журналист, а ***, жълт клюкар, който не иска да се потруди и да пише стойностни неща.
11
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-обикновена средностатистическа селска супа от свински части
10
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плитка, повърхностна и самовлюбена типична представителка на средностатистическата нашенска кифла с неуместно високо мнение за себе си. Интересува се от блясъка, страда от липса на внимание, защото има нужда някак да си помпа надутото самочувствие. В момента т.нар. ММА, което всъщност си е чист махленски бой (сещайте се кой отива да се "състезава" там) е много нашумяло. Там има достатъчно блясък за целите на момата. Изборът й на боец е ясно доказателство за плитък ум и липса на трезва оценка.
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спечелила е безплатен гримьор. Иначе мма боеца определено е по умния от двамата
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашият народ има една много правилна поговорка в такива случаи: Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.
7
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно някаква нова мода сред журналистите да изкарват красавица всяка средностатистическа поддържана кифла с посредствено излъчване... Красотата е много повече от коремни плочки, чупене на стойки, патешки муцунки, самочувствие и силиконови цици. Да кажем, че изобщо не е това и не я притежава всяка втора..
6
0
 
34
 
! Отговори
Aлошо преди 8 години
Ало *** тези плащат ли си да стават известни, вижте отново снимката и изтрийте статията.. ИЗЛАГАТЕ СЕ!!!!!!!!
5
0
 
59
 
! Отговори
защо преди 8 години
Ха, ха, ха!ММА боец е точният човек за нея!На този вид "красота" като нейната, на това нейно самочувствие без покритие ММА боец е най-подходящият човек - направо са си лика-прилика!
4
1
 
69
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Красива?Позитивна?Не такава я видях в реалитито.Някои пак си измисля несъществуващи качества.Да не говоря, че тези ММА бойци станаха много модерна професия - я колко чалгарки са "влюбени" в такива личности - умни и образовани, все качества, които са необходими, за да можеш да се биеш.О, времена, о нрави!Опростачването става все по-нагло и все по-открито!
3
7
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
До 1Не мести, ще стане като с Благо Колизеума.
2
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е и?Нима е толкова вълнуващо събитието предлагано от вас?Реагирам защото задръстихте сайта с простотии!