Украйна хлопна вратата пред Жерар Депардийо

Забраниха му достъп до страната за пет годни
134
Украйна хлопна вратата пред Жерар Депардийо
Снимка: Reuters, архив

Украйна е забранила достъп през следващите пет години на френския актьор Жерар Депардийо, съобщи Асошиейтед прес.

Още по темата
През 2013 г. актьорът прие руско гражданство, за да избегне високите данъци във Франция.

Той си навлече гнева на украинските власти, след като подкрепи анексирането на Кримския полуостров от Русия.

Уебсайтът Апостроф публикува вчера писмо на украинската Служба за национална сигурност, в което се казва, че забраната е била наложена на Депардийо "в интерес на националната сигурност".

Според руската агенция Интерфакс забраната е била поискана от украинското министерство на културата, което този месец състави списък на актьори, музиканти и други фигури от областта на културата и изкуството, които смята за заплаха за сигурността./БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
simonm преди 8 години
Български П не тъжете все пак това е Путин,не ВАШИ ТЕ УАКАН- ДУ---
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно колко пъти ще я пускат тази новина като нова ? Първият път бе преди 10-15 дни. Явно имат поставена задача всеки ден с новина за лошата Русия , онеправданата Украйна , за краха на Китай. Няма значение дали новините са стари.
61
5
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 8 години
Айде стига вече бе украинци! Не ви е мачкал само вас Сталин, мачкал е всички народи от соцблока, като самите руснаци са патили не по-малко от вас. Толкова ли не разбирате че, Сталинов СССР и Русия са две съвсем различни неща. А това че Путин присъедени Крим, не е антиукраински акт, а е въпрос на обща култура и документи за историята на Крим. Без Русия ще сте без евтин газ и приятели, а в ЕС ще бъдете затрити като държава и народ!
60
2
 
3
 
! Отговори
научихте ли? преди 8 години
Съобщават ни, че Руанда и Бурунди също са забранили на Депардийо да посещава въпросните две страни.
59
3
 
10
 
! Отговори
сега са квит! преди 8 години
Украйна е казала "Не!" на Депардийо. Жерар пък е казал "Пардийо!" на Украйна.
58
2
 
6
 
! Отговори
До 97 преди 8 години
Предполагам, че заключенията ти са от твоя личен опит.Ти така ли се продаде на Сороските фондове, които ти плащат за да смърдиш тука?Ми помисли малко.Не всеки обича да лиже американски ***.Нищо, че за теб това е чудесно, правилно и изглежда ти е любимо занаминание.
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Украйна хлопна вратата пред Жерар ДепардийоЗабраниха му достъп до страната за пет годниE, каква стана тя сега?!?...Горкия Депардьо толкова жестоко бе ударен от тази вест, че за малко да си сложи край на живота. Човека е така съсипан, че не знае какво да прави...Предполагам, че забраната да посещава новия фашистки райх, където хората се чудят какво да ядат, около Чернобил горят всеки ден радиоактивни гори и въоръжени престъпници си правят престрелки по улиците за кеф, ще му липсва много.. :-)
56
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно ще забранят и филмите му. Много са *** тия укрофишеци.
55
4
 
15
 
! Отговори
пенко преди 8 години
Къде е ЖЕРАР - "МОНТЕ КРИСТО" и къде сте вие Анонимници???? Защо някои от вас "безименни" смятате ,че днешната еврейско -американска власт в Украйна е съществително - не е ...тя е нарицателно за....!!!!
54
2
 
17
 
! Отговори
До Бранник преди 8 години
Уважеми г-н "Баранник", така наречената държава Украина, която тъй пламенно потдържате, е измислена като самостоятелен политически субект от Ленин и коминтерна. Четете "Баранник", четете. Същата тази държава сега бута паметниците на основателя си, това ако не е шизофренно...
53
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя па обиколи половината свят, само и само да скатае някой лев от данъци, та да има за пиячка. То щеше да му излезе по-евтино да си ги плати, отколкото да обикаля постоянно в търсене на данъчен рай.
52
3
 
10
 
! Отговори
Органоместител преди 8 години
Украинка си "хлопна" модифицираните цици, като затваряше тоалетно шкафче. До кога ще свързвате талантливи и изявени хора с украинските фашисти ??? Когато света ги забрави (както Сирия), нещата ще си дойдат на мястото.
51
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едва ли той се натиска да ходи, едва ли и на някого му е притрябвал тоя ***. Отрече се от собствената си държава, само за да не плаща данъци. Но какво да очакваш от алкохолик.
50
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом един артист е заплаха за националната сигурност на Украйна, какво да коментираме. Такива абсурди са характерни за фашистките режими.
49
6
 
3
 
! Отговори
До 91 преди 8 години
Тази информация вероятно сте я научили от волен Сидеров. Не ставайте смешни да пишете глупости. Той и този *** Сидеров ходи да се кланя в Русия -- но това не е парламентарна делегация, това е слагаческа делегация на един български продажник.
48
10
 
4
 
! Отговори
Арома преди 8 години
Едно морално и физическо джудже Депърдьйо намира утеха при джуджетата на Русия.*** като тоя, подобно на детеубиеца Кобзон, не могат да мърсят въздуха където си поискат. Да си стоят в руския *** и да Депърдясват.
47
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не можа да се намери никой в Европа, който да подкрепи Путин освен този ***.Не броя Рубладжийските матрьошки в България -- те ще се продадат на всеки, стига да им се плати.
46
5
 
6
 
! Отговори
Това плашило .... преди 8 години
Това алкохолизирано плашило, дава много добър имидж на Путин.Бедният Путин готов е на всичко за да си измие оср - - ния образ
45
5
 
4
 
! Отговори
До 91 преди 8 години
Не може да не харесваш Украйна и да не подкрепяш Украйна, само като видиш Украйнките.
44
8
 
10
 
! Отговори
Брaнник преди 8 години
УкрaIнi е крaсивa Европейскa стрaнa, с крaсив и Хрaбър нaрод. отпaдъци- москaли не сa нужни никому!