В градините на принц Чарлз

Той превърна Хейгроув в площадка за внука си Джордж
30 юли 2015 21:11, Теодора Драгоева
2
 В градините на принц Чарлз
Снимка; dailymail.co.uk

Принц Чарлз превърна градините на фермата си Хейгроув в игрална площадка за своя първороден внук принц Джордж.

Наскоро синът на кралица Елизабет Втора поднови старите детски съоръжения, на които са си играли синовете му Уилям и Хари, когато са били малки.

Още през 1989 година Чарлз нарежда да инсталират за 7-мия рожден ден на Уилям къщичка на едно дърво, която обаче наскоро е реновирана. Новата къщичка под тополата струва 20 хиляди британски паунда и е направена от овча кожа и дъбови клони и разполага с въжена стълба.

Принц Чарлз е собственик на въпросното имение в Глостършир от 1980 г. насам и това е любимото му място за отдих. Всъщност той и съпругата му Камила прекарват голяма част от времето си именно тук.
Чарлз неведнъж е споделял с медиите кадри от любимите си градини, които са разположени на 190 декара, екологично чиста земя. Самият принц редовно плеви, подрязва и засажда растения във фермата си.

Според близки до кралското семейство, бъдещият крал редовно се радва на пикници в градините си със своя първороден внук, а може би след време компания ще им прави и неговата 3-месечна внучка Шарлот, която е кръстена на него.
Един от икономите на Чарлз наскоро заяви пред Daily Mail: „Градините на Хейгроув винаги са били страст на принца, но той никога не е спирал да ги разглежда като семеен дом, където децата и внуците му могат да играят. Той е прекарал със синовете си много щастливи мигове тук и сега се надява това да се повтори с внуците му.“

Вижте снимки на градините в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
xax преди 8 години
И ние трябва да се научим да правим такива градини, но като че ли парковете не са на такава почит у нас. Да не говорим, че хората не знаят как се използва парка и ти се карат ако недай си Боже стъпиш на тревата. Виж, в доматените градини малко нации могат да ни конкурират, което също не е малко :)