Защо Адам Сандлър вече не е кинозвезда?

5 вероятни причини това да се случи
Обновена: 1 авг 2015 13:35 | 1 авг 2015 13:30, Теодора Драгоева
28
Защо Адам Сандлър вече не е кинозвезда?
Снимка: gettyimages.com

Адам Сандлър не можа да постигне успех със своята нова комедия „Пиксели“, която спечели едва 24 милиона щатски долара, предвид че за реализирането ѝ са похарчени 88 милиона долара.

Според критиката това е поредната боксофис лимонада на Сандлър от последните няколко години (с подобен неуспех бяха филмите му „Заедно по принуда“ с Дрю Баримор, „The Cobbler“ и „Джак и Джил“).

За сравнение, голяма част от филмите му от 90-те правеха по 100 милиона долара.

Ето и защо точно се срина кариерата на Сандлър:

1. Той вече не е момче

48-годишният Адам прекара последните 20 години в снимане на филми, в които се правеше на вечния тийнейджър („Въздухари“, „Сватбеният певец“, „Момче“, „Баща мечта“, „50 първи срещи“ и „Щрак“). Но публиката на Сандлър порасна, а той си остана същият.
Адам опита да направи по-зряла роля в лентата „Мъже, жени и деца“ и в „Funny People“, но се отклони далеч от своята запазена марка и феновете му го изоставиха. Подобно нещо се случи и с кариерата на клоуна-комедиант Джим Кери.

2. Той не е адаптивен актьор

Според кинокритиците Адам не е особено талантлив актьор и всъщност може да пресъздава един- единствен образ на екрана.

3. Той се нуждае от нови приятели

Според много хора Сандлър работи с малка група приятели (едни и същи режисьори, продуценти, сценаристи и с едно и също студио) по всички свои проекти, а това повторение му носи много негативи. Вярно е, че Леонардо ди Каприо работи основно с Мартин Скорсезе, но при Адам все ни се струва, че той прави един и същи филм отново и отново.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Vsi4ki komici sa maloumnici,ot bulgarskite sa6to,vijte Ra4kov I Zueka v,,Kato 2 kapki voda'',ami Krasi Radkov,ami drugite v ,,Komicite''I ,,Alaminut''dnes gi gledah,za me4kata I kak da izbqga6 ot neq-pulna tapotiq,samo edin Viktor Kalev e svesten-6apka mu svalqm
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тази статия е пулна простотия.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ha haВярно е. Адам Сандлър е анти-реклама за всеки филм.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото стана "звезда" само благодарение на факта, че е евреин.Ако беше какъвто и да е друг, с този "талант" щеше само да мие чинии в холивудски закусвални...
17
1
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
хахаха сега прочетох за Чарли, той, че е *** и друсалник, така си е, но как вадеше на епизод по 1 млн. долара (в Двама мъже....), най-скъпоплатения беше, ти за 5-6 минути реплики да вземаш по милион.... лелее, а и колко сезона беше, ужас !!!
16
1
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Тази *** никога не е била кино звездЪ, ама никога. Точно както гласи статията, само тийнейджър е играл и не може да играе друга роля, Джим Кери как почти само в комедии е играл, но във филма Числото 23 изигра блестящо ролята си в този така напрегнат крими трилър?
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименеми ти какво искаш като холивуд се притежава и управлява от евреи
14
0
 
15
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Адам Сандлър и Бен Стилър са ми най-неприятните артисти, не знам защо но са толкова изкуствени, че просто се напъват да играят, все едно някои насила ги е сложил пред камерата. (лично мнение)
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във комедийки му връзва,но смятам,че Бен Стилър е светлинни години от него като комедийен актьор,тоя човек каквото и да прави го прави смешно,както и Кевин Харт и задължителния Зак Галифанакис,голяма скица.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А какво става с Ким Кардашиян
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие, дето обяснявате за Чарли Шийн, че бил некадърен, явно не сте гледали "Взвод", "Уолстрийт", че и дори по-малко известния (но също страхотен) "No Man's Land" - прекрасни роли, при това извън комедията. Адам Сандлър ми хареса във "Въздухари", но оттам нататък...
10
3
 
6
 
! Отговори
Keaaa преди 8 години
Тоа ми е биологически непоносим, само като го вида и се изривам.. не знам кой го гледа ама изобщо.
9
23
 
0
 
! Отговори
като чичо Чарли преди 8 години
Този трябва да се помоли на Чък Лори да му измисли роля в някой негов сериал. Всички сериали на Лори са хитови, а от Сандлър ще се иска само да играе себе си, точно както некадърния Чарли Шийн (на татко момчето) се помисли за велик след Двама мъже и половина.Е, после пак за пореден път в Психаротерапия всички разбраха, че Чарли не става, особено като няма читав продуцент, и поддържащи актьори около себе си (които всъщност да го вадят от калта).
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го сравнявате с Джим Кери... Ако бях Кери, бих се обидил. Тоя винаги си е бил посредствен актьор, както и филмите му.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** do vreme, posle ia si ela mejdu nas be Evrio da si parime tashak s arupite
6
0
 
6
 
! Отговори
190km/h преди 8 години
Подобно нещо се случи и с кариерата на клоуна-комедиант Джим Кери. Т'ва какво трябва да значи. Има си приливи и отливи, не може всички да са като Louis de Funès.
5
4
 
5
 
! Отговори
190km/h преди 8 години
Въобще не смятам The Cobbler за лош филм, даже от всичките му усшешни бози този си струва най-много.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям дерт ми е,ах защо ли не е звезда!
3
6
 
20
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
Еврейчето не струва и пукната пара. Никога не е бил талантлив, просто еврейската общност го пробутва в разни треторазрядни комедии. На негов филм за последно се смях на "Баща мечта" и то не толкова на него, а на момченцето. Пълен майтап е тоя пич!
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защото е бездарен и противен. дори плашещ. някой го бута напред, само защото е еврейче. винаги съм се чудела как е възможно толкова лош актьор да има толкова много филми и толкова глупави. но разбира се, това е холивуд......