Розова наслада за очите с Роузи Хънтингтън-Уайтли

Британският супермодел позира за Harper’s Bazaar
3
Розова наслада за очите с Роузи Хънтингтън-Уайтли
Снимка: Harper’s Bazaar, Великобритания

Роузи Хънтингтън-Уайтли е една от най-магнетичните красавици в света на модата. Погледът ѝ е дълбок, а излъчването - приковаващо вниманието!

Виждали сме блондинката във всякакви превъплъщения, като едно от най-впечатляващите определено е голата ѝ фотосесия за мъжкото списание Lui.

И макар че с часове можем да се наслаждаваме на перфектните разголени форми на Роузи, влюбени сме и в най-новата ѝ фотосесия за септемврийския брой на Harper’s Bazaar, Великобритания.

В него супермоделът ни потапя с един розов свят, изпълнен с нежност, романтика и мечти. На снимките любимата на Джейсън Стейтъм е изумяваща и женствена в дрехи на световноизвестни марки като Prada, Gucci, Dolce & Gabanna, Emilio Pucci, Saint Laurent, Dior, Altuzarra, Max Mara и други.

Фотограф на розовата наслада с Роузи е Алекси Любомирски, а кукленският стайлинг на модела е дело на стилистката Миранда Алмонд. Небрежните си къдрици красавицата дължи на Теди Чарлз, а за грима се е погрижил Тайрон Мачхаузен.

Разгледайте снимките на Роузи Хънтингтън-Уайтли за британския Harper’s Bazaar в галерията на Тialoto.bg и се потопете в един розов свят от мечти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
koq beshe taq