Звездният ни рожденик: Деми Ловато

Ето какво не знаете за една от любимките на тийнейджърите
20 авг 2015 07:12, Красимир Ангелов
3

Снимка: Reuters

На 20 август рожден ден празнува една от популярните млади актриси и поп певици – Деми Ловато. Родена през 1992 година в Албакърки, САЩ, тя прави своя дебют като актриса в "Barney & Friends". През 2008 г. пък придобива известност с участието си във филма на Дисни "Camp Rock".

През 2009 г. Ловато приема главна роля в сериала на Дисни-"Съни на алеята на Славата". По-късно същата година певицата записва втория си студиен албум "Here We Go Again", който дебютира на 2-ро място в Billboard Hot 200.

Ето какво не знаете за една от любимките на тийнейджърите:

Баща й е кънтри певец и тя наследява любовта си към музиката от него. Майка й пък е инженер, но като млада е била мажоретка на Далас Каубойс.

Започва да свири на пиано на седем годишна възраст, а на десет вече свири и на китара.

Тя е много близка приятелка със своята колежка Селена Гомес.

Като дете е била обект на тормоз в училище, като дори се е наложило за известно време да мине на домашно обучение. По-късно тя става говорител за организация, бореща се с тормоза в училищата.

Вегетарианка е.

На върха на своята кариера влиза в клиника, за да се лекува от депресия и биполярно разстройство.

Върла защитничка на правата на гейовете.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледал съм един филм с Ловато, преди да започне певческата си кариера. Там беше едно красиво, нежно и невинно момиче на около 18 години. Сега като я гледам, не мога да я позная. Наркотиците са я съсипали, татуирала се където може, изобщо се е съсипала тотално. нека си харчи милионите със здраве.