Лейди Гага в поредната си зловеща роля

Звездата участва в новия сезон на "Зловеща семейна история"
30 авг 2015 19:35, Теодора Драгоева
7
Лейди Гага в поредната си зловеща роля
Снимка; Entertainment Weekly

Лейди Гага е гост звезда в новия, 5-ти сезон на хитовия сериал "Зловеща семейна история" и разкрива подробности за своето участие пред списание Entertainment Weekly. Звездите на сериала са Джесика Ланг, Ема Робъртс, Кати Бейтс, Евън Питърс, Сара Полсън, Анджела Басет, а сега и... Гага.

Поп звездата, която от години налага зловещата визия като част от своето сценично присъствие, позира кървава и съблазнителна на корицата на изданието.

Ето и няколко акцента от интервюто с 29-годишната певица, която скоро трябва да се омъжи за актьора Тейлър Кини, който пък е звезда на сериала "Пожарникарите от Чикаго".

Продуцентът на шоуто Райън Мърфи, за това как са предложили на Гага роля в сериала: "Аз бях на снимачната площадка и телефона ми звънна. Не разпознах номера, но вдигнах и чух: "Моля, задръжте обаждането, за да говорите с Гага." Останах на изчакване, докато не я чух в слушалката. Отначало си помислих, че е шега, но след това имахме прекрасен разговор".

Гага добавя: "Аз му се обадих и му казах, че искам да участвам в "Зловеща семейна история" и той просто ми каза"Добре". Това беше разговора ни".

Актрисата Кати Бейтс за актьорската игра на Гага: "Ние снимахме с нея само една обща сцена, но си спомням, че когато тя мина покрай мен, аз буквално се уплаших. Наистина Гага се хвърли с цялата си душа в това предизвикателство".

Райън за първите си снимки с Гага: "На първата ни среща тя носеше черен воал на Alexander McQueen и приличаше на мъртвец. Тогава целият ни екип ахна от възхита. Всъщност всички си отдъхнахме - тя беше човкът за нашето шоу!"

Сара Полсън за новия сезон на сериала: "Има нещо в този сезон, което го прави наистина необикновен. Всеки сезон има различен тон или цвят. Мисля, че тази година цвета е кървавочервен".

За да видите зловещите снимки на Лейди Гага за списанието, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Лейди Гага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Некой си...Без гримовете си е не грозна ,ами страшна !
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде пак , тази грозна еврейка !Със сигурност ,ако не беше еврейка 1никакво внимание нямяше да има към нея.И ако това, не е расизъм и ксенофобия?
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
супер
1
10
 
5
 
! Отговори
Barbaron преди 8 години
Поредната *** американска сапунка. Тия *** и прости американци един хубав филм не са направили. Европейското кино е 1000 пъти по-добро от американското.