Люис Хамилтън ще глези Риана с лукс круиз

Пилотът вади 300 000 долара за глезотии
31 авг 2015 19:03, Александър Попов
14
Люис Хамилтън ще глези Риана с лукс круиз
Снимка: Reuters, архив

Британският пилот и двукратен световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън ще глези новата си изгора - родената в Барбадос певица Риана, с романтичен круиз, съобщи Контактмюзик.
 
Според неназован източник 30-годишният Хамилтън е наел супер луксозната яхта "Мариоти 177" - удоволствие, което струва 300 000 долара седмично, и е поканил 27-годишната изпълнителка на петдневен круиз. За доброто им прекарване ще се грижи персонал от 13 души, така че на Риана няма да й се налага да си "мърда пръста".

Люис не иска нищо да отвлича вниманието им през времето, което ще прекарат заедно, разкрива източникът, цитиран от сп. "Лайф енд стайл".

Хамилтън, който по-рано през годината се раздели с дългогодишната си приятелка, певицата Никол Шерцингер, досега правеше всичко възможно да опази новия си роман от медийния интерес. Пилотът от Формула 1 обаче се надява, че след броени дни двамата ще са готови публично да разкрият връзката си.

"Люис помоли Риана да го придружи на състезанието за Гран при на Италия през предстоящия уикенд. Решението е сериозно, тъй като понастоящем той е голямата звезда на Формула 1 и всички погледи са "вперени" в него", казва източникът.

Риана наскоро заведе Люис Хамилтън на родния Барбадос. Шарън Белами Томпсън, която е помагала в отглеждането на бъдещата певица в детските й години, сподели, че е много впечатлена от "британския чар" на състезателя, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: РианаЛюис Хамилтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
За пръста не знам дали ще си мърда.Но *** със сигурност няма да остане неподвижен.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С риск да прозвуча расистки...подобна показност и кич са характерни за хората с този цвят на кожата.Не на всички, но...на голямата част...Погледнете днешните некадърни тенденции в музиката и нейните изпълнители...ии...ще ме разберете за какво говоря.
9
0
 
1
 
! Отговори
От 8 преди 8 години
700,000 паунда*
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имайки предив факта, че получава по близо £700,000, едва ли му е чак толкова голям проблемът... Хаха
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Британски чар......
6
0
 
0
 
! Отговори
do georgi преди 8 години
I toj he of mnogo be lite ....
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До GeorgiVliubeniat...i tozi, koito moje da si go pozvoli...
4
3
 
3
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
Eto q razlikata mejdu edin chepik koito prosto po stecheniq na sudbata e napravil nekoi qk lev i edin biznesemen... Koi razumen chovek shte glezi edno negurche s 300,000 dolara kruiz?
3
1
 
8
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
Че за какво друго да ги харчи? Да няма да си ги прибере в ония свят?
2
1
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Да бяха дошли във Варна да видят как Гагаузите са направили столица на Морето. После в Максуда щяха да кръстят бебе Максудче на Луис или Риана.Така снимали се с дебелокожи Балкански *** щяха да прелеят от емоции!
1
2
 
24
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
пич, не си харчи парите по таякоза