Надя и Тишев: Любовта в действие!

Певицата готви първия си солов сингъл
31 авг 2015 11:37, Теодора Драгоева
10
Надя и Тишев: Любовта в действие!
Снимка: Личен архив

През последните няколко години Надежда Петрова или просто Надя има силно присъствие на българската музикална сцена.

Тя е млада, талантлива, красива, а гласът ѝ е един от най-нежните и запомнящи се гласове, който едва ли ще се затрудните да разпознаете.

Вече градяща самостоятелна кариера, чаровната певица разкрива подробности за своя професионален и личен живот в интервю за Tialoto.bg:

Познаваме те още от предаването "Пей с мен", където си партнираше с Любо Киров. Какви са спомените ти от това време?

Беше прекрасно изживяване.. Това беше началото на кариерата ми, ако мога да я нарека така, тъй като по това време нямах представа какво ще се случи с моите музикални начинания. Безкрайно съм благодарна на Любо, че ми подаде ръка в предаването, тъй като бях коренно различна от това, което съм сега - бях малка, разглезена, не толкова добра вокално. Но въпреки това той повярва в мен, за което винаги ще го обичам и ценя много! До ден днешен поддържаме приятелството си, той е страхотен човек

Вече не си част от Deep Zone Project. Сега накъде? Каква част от професионалните ти планове можеш да ни издадеш?

Така е. Заедно с колегата ми Алекс Кипров напуснахме групата по собствено желание. В последно време настъпиха доста неприятни обрати по отношение на музикалните предпочитания, както и чисто човешките, личностни усещания. Много хора не са запознати, но именно Алекс е човекът, който отговаряше за професионалното звучене и самата изработка на парчетата. Към днешна дата вече мога да го нарека мой музикален продуцент - той е човекът, с когото ще създавам новите си проекти. Това, което мога да издам е, че живот и здраве тази есен стартираме със соловото ми парче. Текстът и мелодията са мое дело, само това ще издам засега.

Кой музикален проект от творчеството си до този момент харесваш най-много?

Трудно ми е да избера, всички са ми любими.. "I love my DJ", "Създадени един за друг", но мисля, че последното ни парче Zig Zag ми е най-любимо. Текстът е на 99% мой, както и мелодията, която пея, така че го усещам някак като своя рожба.

В личния си живот си щастливо обвързана с Иван Тишев, познат от сериала "Реворюция Z". Защо той е точният мъж за теб, с какво успя да спечели сърцето ти?

С него нещата станаха сякаш на шега - в началото и двамата не знаехме, че отношенията ни ще се развият по този начин. Той е много толерантен, спокоен, страхотен джентълмен и това са само част от качествата, които притежава. Щастлива съм, че животът ми го поднесе, ако мога така да се изразя. В днешно време е адски трудно да намериш човек, на когото да можеш да разчиташ и да се довериш. Той е много неподправен и истински – нещо, което аз търсех, а така и не можех да открия в партньора до себе си.

Цялото интервю можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Anonymouzzz преди 8 години
Коя е Надя и кой е Тишев?
6
0
 
4
 
! Отговори
Няма-пък преди 8 години
Pink Floyd - Money :) Това е достатъчен коментар
5
1
 
3
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Супер е.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коя е тази?!?!?
3
0
 
15
 
! Отговори
Свеж морков преди 8 години
Палавница!
2
0
 
18
 
! Отговори
мммм преди 8 години
става момичето, не знам дали точно за пеене, но и за друго става
1
4
 
9
 
! Отговори
fen преди 8 години
Постоянно въртят парчетата и в UK. Много е добра.