Звездният ни рожденик: Д-р Людмила Емилова на 72 г.

Вижте интересни факти за диетоложката
1 сеп 2015 07:00,
23

Снимка: Булфото



Днес своя 72-ри рожден ден празнува известната българска диеотоложка д-р Людмила Емилова.

Ето малко известни факти за плодолечителката:

-  Въпреки че завършва традиционна медицина, д-р Емилова страда от множество хронични заболявания.
-  Случайността я среща с лечителката Лидия Ковачева, с която открива лечебното гладуване с плодове и чай с мед.
-  Купува колбаси само за кучетата на вилата си.
-  Първото нещо, което е сготвила някога е...пастърма, която изпържила.
-  Самата тя днес се храни изключително с плодове и зеленчуци, но не отрича животинските продукти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Като я гледам тази бабуся най-малко тежи 90 кила. Това е невъзможно, ако се ограничава. според мен набива трътки, пръжки и мазни пържоли. като я оглеждам има най-малко една педя сланина на ***.
19
1
 
4
 
! Отговори
за dan преди 8 години
Жената ти пише че братовчедка и е била 20 дни при Емилова и там се е обострила а ти говориш за плюскане-какво плюскане при Емилова??? Заслужавате си проблемите като вярвате на самозванци,но защо подстрекавате и другите да ви подражават-сигурно за да не сте сами в простотията си
18
4
 
1
 
! Отговори
dan преди 8 години
До 17 Дани - вашата братовчедка първо е трябвало да прочете няколко книги, да се запознае със системите за гладуване (Лидия Ковачева, Пол Брег) и после да действа. В крайна сметка човек може и сам да пробва да гладува - първо за един ден, после два и постепенно да увеличава периодът на диетата, като постоянно следи как се чувства. Тук давате примери на хора, които са били при Емилова и заболяванията им се връщат и усилват - така ще е, защото след като излязат от центъра, те почват яко да плюскат
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никъде не видях някой да се оргументира с научно-доказани ползи или вреди от методите на тази жена. Докато е така и лечението на техните проблеми се пренебрегва от личните им лекари, хората ще ходят при нея и ще плащат за незнам-какво си. Така ще дават пари и за баячки и вълшебни елексири на д-р Дулитъл.
16
0
 
4
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Моя братовчедка която е диабетичка посети за 20 дена клиниката на д-р Емилова в Боровец и плати невероятна сума за да гладува...От клиниката им се дава безплатно само чай и нищо друго а плодовете пациентите си ги купуват от пазарите.Първото нещо което направиха лекарите от екипа на Емилова беше да спрат лекарствата за диабета и така 20дни въпреки,че захарта и беше винаги над 7,5 а те я успокояваха,че ще падне,но...не падна и сега е на инсулин след прескъпото "лечение" при "д-р" Емилова...ФАКТ!
15
1
 
7
 
! Отговори
лекар преди 8 години
До Анонимен 14Нямам нищо против успешния бизнес но не и такъв който се прави за сметка на здравето на наивните хора!!!Още повече че почти всеки лекар е запознат с елементарната схема на Л.Ковачева за лечебното гладуване и от която действително има полза.Но разделното хранене е далеч по-ефективно а и не те ограничава.Ние сме месоядни животни!А относно "колежката" на снимката-достатъчно съм се наслушал от "лекувани" от нея пациенти които след това са обострили рязко хроничните си заболявания.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чак ми е чудно колко е популярна в България, държавата на лакомията ;) За да изглежда добре един човек трябва да залага на хард методи, като нейните. Всичко друго е залъгалки и лигавщини.
13
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Звистници, жената изглежда прекрасно за годините си и има успешен бизнес. Кой от вас може да се похвали със същото?
12
3
 
11
 
! Отговори
СС преди 8 години
И кво и е звездното на тая бабура ???
11
2
 
11
 
! Отговори
Баба Василка преди 8 години
Тая веднъж разказа какви яденета яде. То не мога да го изкажам!.... От модерни по-модерни и от скъпи, по-скъпи! А бедния народ яде салам със сланина и дебелее. И вреден хляб. Не се мамете, не и пълнете гушата на тая кръвопийка!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бизнес
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пол Брег е написал книга за храненето. 40 дни един път в годината я карал само на вода. Иначе през другото време на плодове и зеленчуци. Не отрича месото и даже е хапвал месо. Сам е споделял , че му се дояждало месо на 3-4 месеца веднъж и си печал по някоя пържола. Знаете ли как умира? На 96 години докато карал сърф вълна го блъска и се удавя. Смятал е да живее до 120 години с този начин на хранене. След като му правят аутопсия лекарите се изумили- органите му били като на 50 годишен здрав мъж.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чаят, още повече с мед, подкиселява средата на организма, по-добре е да ги кара само на топла вода, така се алкализират...
7
1
 
18
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Истината е, че ядем за да живеем, а не живеем за да ядем, като осмислиш това и се храниш балансирано и нормално няма, как да имаш проблеми с килограмите, защото на чай и плод не можеш да изкараш цял живот.
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази не знам как от само плодове и зеленчуци е направила такова туловище.
5
3
 
17
 
! Отговори
7 преди 8 години
Тая шия не е от туршия :)Специално за нея са ми казвали хора, че лично с я виждали да мава яко месни продукти, пък за балъците - трева и чайче
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ч.р.д бабо ягооо
3
4
 
19
 
! Отговори
Познавач преди 8 години
До АНТИМой близък приятел не успяха да го спасят след "лечението" и.
2
2
 
31
 
! Отговори
д-р Хаус преди 8 години
Взема луди пари от балъците , за да ги държи гладни , само на чайчета, и на това му се вика диета? Това по скоро е гладолечение, ама то далеч не е за всеки. Но както често става у нас, тук всеки може с подходяща реклама да се провъзгласи за световен експерт
1
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай ела да дигаш по 10 тона на ден като мен и после ми я карай само на грозде и киви.