Дженифър Гарнър махна халката и започна да се усмихва

Актрисата намери щастието след като заряза Бен Афлек
4
Дженифър Гарнър махна халката и започна да се усмихва
Снимка: splashnews.com

Отскоро необвързаната Дженифър Гарнър изглежда по-щастлива от всякога. Актрисата се появи без халката, отивайки на сутрешна тренировка и както се вижда от папарашките снимки, усмивката се е завърнала на лицето ѝ.

Преди два месеца чаровната Дженифър обяви, че се разделя със съпруга си Бен Афлек, от когото има три деца – син и две дъщери.

Цяло лято Гарнър продължаваше да носи брачната си халка, но изглеждаше тъжна и угрижена, особено след като в медиите се появиха слуховете, че Бен ѝ е изневерявал с бившата бавачка на децата си – Кристин Озуниян.

Наскоро стана ясно, че Дженифър е помолила Бен да се изнесе от общия им дом в Лос Анджелис и сега той живеел в същия квартал на Ел Ей – Брентууд, но в друга къща под наем.

Източник, близък до отчуждените съпрузи, казва: "Те искат да участват заедно в живота на децата си и да ги обградят с цялата си любов. Основният фокус на Джен в момента е, Бен да продължи да се вижда с децата възможно най-често, защото това ги прави щастливи".

Гарнър и Афлек обявиха, че са решили да се разведат на 30 юни, само един ден след 10-тия юбилей от сватбата си.

Още новини за звезди, четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
11
 
! Отговори
Жена преди 8 години
А мъж, който не вдява, че финес и изящество е субективно понятие и въпрос на лично мнение е *** мъж, а за простите мъже има прости жени, затова...всичко е наред.
2
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Никакъв финес няма в американките, ръбати лица, ръбати тела и манията за фитнес ги оформя квадратни съвсемА жена без финес и изящество не е жена
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да отива при бате Минко.Той ще я направи щастлива.Но да си знае че до 3 пъти